Hvad er det gode ved slikning?

forumspørgsmål

Hvad er det gode ved slikning?

forumspørgsmål af
Marion
13 år
Oprettet 1 år 1 måned siden

Jeg er begyndt at intressere mig lidt for sex men har jo ikke prøvet noget endnu. I sportsklubben lytter jeg lidt til når de ældre piger snakker og jeg kan forstå at det at blive slikket åbenbart er nummer 1 for piger. Har også læst det i brevkasser. Jeg er nysgerrig på hvorfor? Altså ikke fordi jeg syns det er klamt eller noget men hvorfor er tungen dernede bedre end alt muligt andet. Hilsen fra den uvidende.

Kommentarer

Det er lidt svært at forklare. Jeg tror det er fordi tungen er blød og fugtig og det føles godt på klit og kønslæber og måske i anus. Hvis ens partner har lidt ru hænder eller noget og der ikke er vådt nok kan det gøre en lille smule nas på de private dele at få finger. Jeg siger ikke det altid gør det men det KAN gøre det. Tungen gør jo aldrig ondt og hvis ens partner god til at slikke og til at variere så er det altså også nr. 1 for mig. Så er det enlig ligegyldigt om det er en dreng eller pige der giver det, så får jeg faktisk altid orgasme ved at blive slikket. Men synes det er fedt du ikke synes det er klamt. Go for it, girl! Jeg er 15.

25

Jeg tror også det drejer sig om det intime i situation. Det er en megaintim handling og man kan faktisk ikke komme tættere på hinanden end når man slikker/blir slikket. Jeg skulle selv lige vænne mig til smagen men det går hurtigt og så er det altså en superintim og tryg følese.

27

Hvis du har en partner, eller måske en der er sød som kunne være sjovt at prøve det med, synes jeg bare du skal gøre det. Som pigerne i sportsklubben har fuldstændig ret i at det er mega godt. Tror måske ligeså meget at det er følelsen af at der er ingen andre end dig og den anden person, og personen gør det for din skyld. Og hvis personen er god til det, er det noget at det lækreste overhovedet. Ja go for it!!

21

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program