Hvor gammel for at begynde sex?

forumspørgsmål

Hvor gammel for at begynde sex?

forumspørgsmål af
Jasmin
13 år
Oprettet 1 år 1 måned siden

Hvor gammel tænker i man skal være før man kan begynde på bare en lille smule sex, enten med en veninde eller en dreng? Altså ikke noget vildt, bare en lille bitte smule. Det er ialtfald noget jeg går og tænker en del over og ville gerne høre andres mening. Påforhånd tak for svar.

Kommentarer

Når du er 13 synes jeg godt du kan begynde en lille smule. De fleste går jo i pubertet der og så er det meget almindeligt at få lyst. Jeg begyndte selv en lille smule da jeg var 13, jeg er 16 nu. Det var bare med en veninde da vi havde en soveaftale. Det er altid trygt og godt at starte med en veninde for så er man ikke bange for at det skal gøre ondt eller man skal blive gravid eller noget. Så tror mange piger bare starter med en veninde. Det kan man også lære meget af. Man lærer at være nøgen med nogen og hvordan det hele funker og hvor de gode steder sidder. Det er også en god oplevelse og erfaring at få orgasme sammen med en anden. Så gå du bare igang hvis du har en tæt veninde der er med på den. Men begynd i det helt små med bare at kysse lidt og røre lidt under dynen. Det er rigeligt når man kun er 13!

28

Ved du godt man skal være 15 før man overhoved må

13

Du skal være over 15 sår måske 16 jeg vil personligt selv når jeg er 18

14

omkring 15 års alderen. helst 16

24

Jeg ville nok først begynde når man er 15 år men der da et par stykker fra min klasse (er 13) snakker meget om at de vil have der med deres kæreste

27

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program