Hygeine

forumspørgsmål

Hygeine

forumspørgsmål af
1
14 år
Oprettet 1 år 4 måneder siden

Hej, har fundet ud af jeg har stram forhud som gør det svært at rengører, det kan give nakkeost som jeg desværre tror jeg har. Har tænkt at blive omskåret hvad kan jeg gøre?

Kommentarer

Hej med dig. Jeg havde selv det samme problem som dig og blev omskåret som 14 årig så penishovedet er helt blottet. Mit råd til dig er at blive omskåret og jeg er faktisk glad for at have fået fjernet forhuden. Så få det gjort. De bedste hilsner Benjamin.

37

Jeg blev omskåret tilbage i Maj måned. Jeg er 20 år og jeg betalte selv. Fik det gjort på et privathospital. Jeg fik det mest gjort pågrund af kosmetiske årsager. Har bare altid ønsket at fjernet forhuden, da jeg syntes at det var i vejen for mig. Desuden havde jeg faktisk også problemer med forhuden, da forhuden var meget stram at trække ned over penishovdet. Hvilket gjorde det svært at rengøre min penis.
Jeg er yderset meget tilfreds med resultatet af min dejlige og flotte omskåret penis og meget glad for, at jeg fik foretaget sådan en operation. Fortryder det slet ikke på nogen måde og savner slet ikke at have forhud. Blev med glæde gerne omskåret igen, hvis forhuden kom tilbage.

28

Gjorde det ondt?

31

Det gør ikke ondt at blive omskåret

22

Gå til lægen

25

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program