Trust issues

forumspørgsmål

Trust issues

forumspørgsmål af
Nathalie
15 år
Oprettet 1 år 4 måneder siden

Piger jeg har brug for jeres hjælp. Jeg er 15 år gammel og har virkelig svært ved at holde på et forhold, fordi jeg er meget jaloux, og har trust issues. Jeg kan aldrig rigtig finde ud af hvorfor jeg får det såden.

Jeg har lige nu en kæreste som jeg har haft i 8 måneder men vi diskutere altid fordi jeg har trust issues og et stærk temperament. Det har han også.
Den første måned vi var sammen gik det fint men så flyttede han op til mig pga personlige grunde og siden har vi diskuteret hverdag. Vi slog op og var fra hinanden i ca en månede. Men da vi savnede hinanden kom vi sammen igen men det er det samme som før.

Jeg har virkelig brug for jeres hjælp til at finde ud af hvad jeg skal gøre. Er der andre der har det på samme måde eller har haft det såden?

Kommentarer

Jeg tror det er vigtigt at du for afklaret med dig selv, hvad grunden kan være til at du ikke altid har tiltro til ham. Har du været ude for noget? Hvis det er tilfældet så tal med din kæreste. Er i åbne for hinanden? Taler i om dybe ting eller handler det kun om ydre ting?

125

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program