Er det mærkeligt at sove nøgen?

forumspørgsmål

Er det mærkeligt at sove nøgen?

forumspørgsmål af
Valdemar
13 år
Oprettet 1 år 4 måneder siden

Hej alle

Jeg er en dreng på 13 år, og i ca. 1 år nu, har jeg sovet helt splitterravende nøgen. Jeg synes bare, at det føles rigtig behageligt og frit at ligge helt uden tøj og altså også have bar numse, når jeg skal sove. En dage var vi nogle stykker fra klassen (både drenge og piger), der af en eller anden grund komme til at snakke om, hvad vi sov i. Da jeg fortalte, at jeg sov nøgen, blev de andre meget overraskede, og de sov alle sammen med mere eller mindre tøj på. Der var dog nogle af dem, der synes, at det var sejt at jeg turde - min mor ved det godt, men siger, at det er OK bare jeg tager noget på, når jeg forlader mit værelse - men at de nok ikke selv ville gøre det.

Så er jeg bare mærkelig, eller er der andre, der har det lige som mig?

Kommentarer

Hej Valdemar

Det er ikke mærkeligt at sove nøgen. Det er der mange, der gør. Jeg ved fx, at min storebror på 16 år gør det. Han sover ligesom dig bedst, når han også har numsen bar. Jeg synes, at det er ret sejt af dig, at du turde indrømme overfor de andre, at du er nøgensover, og at du har snakket med din mor om det.

Pige 14 år.

35

Det er ikke spor mærkeligt. Det er en dejlig fri fornemmelse. Desværre kan min dør ikke låses så derhjemme tør jeg ikke sove nøgen for hvis nu nogen fra min familie kommer ind og kigger til mig mens jeg sover og de så ser det. Men et par gange når jeg har sovet over hos en veninde der har vi begge to sovet nøgne for hendes dør kan låses. Det gir faktisk noget ekstra når man er to og føles ekstra frit når man ligger ved siden af nogen der også er nøgen. Jeg er 14.

36

Det er helt normalt at sove nøgen

43

Jeg sover nøgen om sommeren, men ikke om vinteren, der er det for koldt.

30

D fucking mærkeligt bror

30

Hvad er det, du mener er mærkeligt?

24

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program