Kærlighed

forumspørgsmål

Kærlighed

forumspørgsmål af
Camilla
17 år
Oprettet 1 år 9 måneder siden

Hey
Jeg er en pige på 17, som har haft nogen svære år med indlæggelser på psyk også. Jeg har det bedre nu, men har stadig på sjæl og krop fra selvskade, stemmer og tvang. I går havde vi sidste skoledag på min skole og jeg afsluttede 10 klasse. Min kæreste og jeg, slog op for en uge siden pga. han ikke kunne holde jeg selvskadet, men efter lidt fortryd han og var kom sammen igen.

Her i går beslutte mig og min kæreste og nogen venner at hold fest for at fejre det. Vi drikker og alle bliver hurtigt ret fulde. I sær min kæreste, en af mine rigtig gode venner kommer, og jeg krammer ham som jeg plejer. Min kæreste råber så til alle drengene nu skal vi kneppe og jeg er ikke i stand tila t sige fra så jeg gør det uden lyst. Kondomet springer og jeg tænker fuck. Men min kæreste er fuldstændig ligeglad og siger det er mit problem. Jeg bliver self ked af det, da jeg føler det er noget vi skal klare sammen.

Men da han afviser mig resten af aftenen ender jeg med at kysse hans bedste ven. Så nu er de gået 10 i mod mig, jeg bliver havneluder, sæk, fede, og alle siger det er min skyld. Så nu har jeg mistet både kæreste og alle mine venner, det sjove er bare min kærestes bedste ven har kneppet udenom da han havde kæreste, og det var bare sejt, men når jeg kysser en anden er jeg en havneluder fordi jeg er en pige. Synes ikke det er helt fair. Bliver og kaldt for tigerdyret pga. mine mange ar på armene efter voldsom selvskade. 😔

Hvordan håndtere jeg bedste denne situation ?
Andre der har prøvet noget af det samme?

Kommentarer

Dine kæreste lyder som en ubetænksom kraftidiot. Ønsker ham det værste🤞

34

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program