Små problemer her for tiden

forumspørgsmål

Små problemer her for tiden

forumspørgsmål af
——
12 år
Oprettet 1 år 9 måneder siden

Hej, har lidt spørgsmål! 1: Jeg sover virkelig lidt, og føler mig aldrig træt. Altså vi snakker under 5 timer per nat i hverdagene. Jeg vil bare gerne høre om det kan ha noget med min alder at gøre? Altså pubertet osv.. Idk. 2: jeg er vild med en dreng fra min klasse og alle ved det men hans venner siger han kan li mig men han siger han ikke kan. Han er bare så sød ah! 3: jeg går i klasse med 3 piger som jeg virkelig hader. Jeg er ligesom med i 3 vennegrupper. En med 1 af de 3 og en anden der er sygt sød, en anden med de 2 sidste og en 3 med alle pigerne… de bliver sure så let og siger hele tiden at jeg er sygt grim og dum og det samme om mit tøj selvom jeg altid for topkaraktere. De ødelægger miggggg! Hvad skal jeg gøre!

Kommentarer

Jeg kan svare på det første spørgsmål. Det er normalt at man ikke sover så meget som alle andre og så længe man får en hverdag til at hænge sammen så går det jo nok. Jeg sover heller ikke så meget om natten og klarer det fint. 5 timer er nok for nogen mennesker

50

Hej jeg kan give et råd til det sidste spørgsmål, jeg synes du skal sige til de tre piger. At det gør dig ked af det på den måde de snakker på, og så synes jeg du ikke skal være venner med dem når du har en sød venne gruppe.

51

Ang. det med at du sover for lidt, så er det muligt at din læge kan udskrive dig nogle melatoninpiller (igen, efter en snak med læge!). Melatonin er egentlig noget som kroppen producerer selv, og det er også det som gør at du bliver træt om aftenen. Men kroppen laver ikke altid nok af dette stof, dermed kan melatoninpiller gå ind og hjælpe med et ekstra tilskud til din søvn.

Så prøv at snakke med dine forældre om det, hvis søvnen er noget der irriterer dig meget.

61

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program