USikker på penis str.

forumspørgsmål

USikker på penis str.

forumspørgsmål af
Benjamin
15 år
Oprettet 2 år 1 uge siden

Hej

Jeg er en dreng på 15 år, og jeg tvivler lidt på mig selv. Jeg er usikker på min pik str. Alle gutterne snakker om deres længder hele tiden, og jeg føler at jeg er meget mindre end de andre. De 2 piger jeg har været sammen med har altid sagt at den ikke er lille, men jeg stoler ikke på dem,.De siger at jeg har en grower, men at det er frækkere at have en shower, så mit spørgsmål er - Hvad er i piger mest til, en "grower" eller en "shower" God dag!

Kommentarer

Hej Benjamin
For at gøre et langt svar kort så tror jeg de fleste piger er ligeglade. Jeg er også det men vil kalde en grower og har aldrig fået noget negativt at vide om den. Jeg kan personligt både lide growers og showers lige meget (jeg er panseksuel) så det er ikke noget du skal være bekymret om. Min kæreste er meget ligeglad med det og min eks tænkte heller ik over det.
Det er ikke størrelsen men gørelsen høre man tit men det er altså rigtigt. Så længe man kan ramme de rigtige steder er piger ligeglade med hvor stor den er
Held og lykke

47

Hej benjamin
Har du nogensinde hørt om “det er ikke størrelsen men gørelsen”? Det er ihvertfald sådan de fleste puger har det, de er ret ligeglade med størrelsen, og jo større pikken er jo mere ondt kan det gøre at få den op. Sådan har jeg det ihvertfald, jeg syntes ikke du skal være usikker ;)

33

Hje Benjamin. Har selv været meget usikker, men tænkt ikke får meget over det. Jeg er fx ligeglad med hvor stor penisen er på en dreng. Jeg kan faktisk godt lide at den ikke er får stor. Hilsen en 15 dreng

39

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program