sex uden sprøjt

forumspørgsmål

sex uden sprøjt

forumspørgsmål af
Malou
13 år
Oprettet 2 år 5 dage siden

Hej cyberhus

Jeg har her fornyligt været i seng med min kæreste, og vi brugte ikke nogen former for beskyttelse. Vi havde sex i rigtig lang tid og jeg kom mig til sidst. Han sprøjtede ikke under vores sammenlege.
så er dermed kommet i tvivl, kan man blive gravid hvis han ikke sprøjtede.

På forhånd tak for hjælpen.

Kommentarer

Kort svar, nej. Langt svar, ja.
Som sådan kan man ikke blive gravid bare ved at have sex. Men der kan stadig komme en smule sæd ud før drengen “sprøjter. Det er kaldet presperm og er egentlig bare en lille smule sæd der kan komme før under sex eller onani. Det kan man godt blive gravid af men chancen er ikke nær så stor.
Derfor er det smartest altid at have en form for beskyttelse men det er helt okay at man enten glemmer det eller ikke har det. Så det bare vigtigt man er forberedt. Dog er det bedst at have et kondom på så man forhindrer kønssygdomme.
Så ja du kan ha en lille bitte chance for at være gravid men jeg tvivler på du er. Ellers er der ting du kan holde øje med såsom din menstruationscyklus og hvis du får kvalme og føler dig dårlig kan det være et symptom på det.
Bedste tip vil nok være at tage en graviditets test da jeg ikke kan give dig et helt 100% konkret svar

Håber mit svar kunne bruges til noget
Held og lykke
- Noah

50

Dejligt for dig at du kom. Det er bestemt ikke en selvfølge når man har samleje i så ung en alder. Jeg forstår dig sådan at din kæreste måske kom men ikke sprøjtede. Det betyder bare at han ikke er kommet i pubertet endnu og altså har fået tør udløsning. Så kan du ikke være blevet gravid for din kæreste producerer så ikke sædceller endnu. Så ingen grund til panik.

47

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program