Sexliv

forumspørgsmål

Sexliv

forumspørgsmål af
Sofia
14 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

Hej jeg hedder Sofia og jeg skal give min kæreste hj men jeg ved ikke om jeg
tør og hvordan jeg skal gør det!
Jeg er virkelig nervøs for hvad nu hvis han ikke kan lide det eller jeg ikke
gør det ordentligt
Nogen der kan hjælpe mig

Kommentarer

Det er såmænd ikke så svært. Penis skal være helt fri af bukserne og så gnider du bare op og ned ad "stammen". Han er mest følsom oppe omkring hovedet. Bare bliv ved og gnid frem og tilbage og lyt til hans vejrtrækning. Hvis han stønner eller trækker vejret meget så er det nok fint. På et tidspunkt skal han sprøjte og så styrer du jo lissom selv i hvilken retning du helst vil have han sprøjter. God fornøjelse med det - det er alt no big deal.

131

Jeg taler for næsten alle drenge, når jeg siger at uanset hvad for en måde du gør det på, så elsker vi det. Og vi vil selvfølgelig forstå hvis det er du ikke kan lide det, eller vi ikke kan lide det. Ik vær bange.
Og forresten, pas lige på dit hoved inden drengen sprøjter medmindre du vil have hans sæd i hovedet.

- Magnus (13 år)

123

Når du folder hånden rundt om hans penis, så prøv trykke let med tommelfingeren så du har et lidt stramt greb om hans penis, med tommelfingeren langt "strengen" bagpå. Og husk ikke at bevæg hele din arm, men lad det ligge i håndleddet, det gør at du ikke så hurtigt bliver træt i armen. Og lav lidt variationer. I stedet for bare at køre op og ned, så prøv at dreje den sådan lidt i cirkler samtidig med at du kører op og ned.

Og husk at næsten uanset, hvad du gør, så kan han lide det. Bare du ikke holder for stramt på den, for så kan det godt gøre ondt. Du kan også lægge en pude over hans ansigt eller bede ham om at lukke øjnene, for så forstærkes hans følelse, og det vil blive bedre for ham.

Det er kun ham selv, som ved, hvordan man kan gøre det bedst, så vær ikke bange for at spørge, hvordan du skal gøre, det vil han helt sikkert svare dig på

Hvis du mangler inspiration kan du se lidt porno, og lægge mærke til, hvordan pigerne gør der.

Håber du får en god oplevelse med det :)

132

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program