Mobning

forumspørgsmål

Mobning

forumspørgsmål af
Rasmus
13 år
Oprettet 2 år 8 måneder siden

Min lillebror bliver mobbet eller blev mobbet på han gamle skole men nu har efter sommer ferien har han skiftet skole. Der er mange for hans gamle klasse som stadig snakker ondt om ham. Bare fordi at han er lidt overvægtig. Han er blevet lidt overvægtig på grund at han trøstespiser. Jeg villle ønske at jeg ville ku gøre noget hved det men jeg har også snakket med nogle voksne om der. Han er lige startet i femte klasse håpper hand gamle klasse kan tage ham med ligt mere respekt, fordi at han har et rat stort temproman og ham arbejder virkelig meget på det og prøver alt hvad han kan men hver gang han med nogle at dem er de altid onde over for ham. 

Kommentarer

Hjælp din lillebror og sig om han skal snakke med jeres forældre. Du kan være med i samtalen. Så kan det være jeres forældre kan hjælpe din lillebror så han kan få det bedre. 

61

Jeg er selfølgelig rigtig ked af det med din lillebror. jeg håber du kan hjælpe ham. Du kunne måske prøve at tale lidt med ham om hans tempramant og sådan noget. jeg håber virkelig at han for det bedre😌

kh mig❤️

62

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program