Hængebryster pga. vægttab

forumspørgsmål

Hængebryster pga. vægttab

forumspørgsmål af
Anonym
19 år
Oprettet 2 år 10 måneder siden

Hej alle i skønne unge derude! Dette spørgsmål er besvaret inde på brevkassen og var behjælpelig, men jeg tænker at jeg også vil høre i andre unge, hvad i synes, da i kan se mange af tingene fra mit perspektiv.

Jeg er en pige på 19 år, som på 1,5 år har tabt mig 26 kg. Da jeg vejede allermest for nogle år siden, var jeg på 76kg med en højde på 1,5m. Nu vejer jeg omkring 50kg og er omkring 1,65m. Det har resulteret i at mine bryster hænger ekstremt og der er meget løs hud. Kan endda folde huden rundt om min finger. 😓 Jeg ønsker brændende en operation, som blot vil fjerne det overskydende hud, da det præger mig psykisk og jeg afholder mig fra bestemt tøj og at vise min barm. Jeg kan heller ikke rigtigt have en BH på, fordi mine bryster ikke kan udfylde dem lige meget kopstørrelse. De bliver heller ikke mere fyldige af, at jeg har push-up. Tværtimod gør det ondt i minde skuldre, når jeg strammer stropperne, for at holde dem bare lidt oppe. Derfor går jeg nu kun med en bestemt sports bh-agtig ting, som gør det lidt mere behageligt. Har læst at man skal have tabt mindst 15BMI for bare at blive overvejet til en operation betalt af staten og da jeg kun er 18, vil det klart være den bedste løsning for mig. Ud fra mine beregninger skulle jeg lige have tabt lidt over de 15. Men jeg er bange for, hvad jeg skal gøre. synes det er pinligt at snakke med mine forældre om, at jeg er ked af mine bryster og gerne vil have en operation. Ved jeg er 18 og selv kan gå til lægen, men hvis det faktisk blev til noget og jeg blev sendt videre til en ny vurdering på sygehuset, skal min forældre jo vide det på et tispunkt. Jeg ved det blev en lang besked, men jeg håber virkelig at der er nogen, som kan hjælpe mig med nogle gode råd. 

Tak på forhånd!

Kommentarer

Jeg synes helt klart du skal have den operation, hvis du synes det er det rigtige for dig. Du er kommet så lang, men ikke for at have ligeså dårligt selvværd. Hvis du finder dig en der vil holde af dig, vil han/hun være ligeglade, men det vigtigste er, at du har det godt med dig selv og den krop du er i.

60

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program