Nattøj?

forumspørgsmål

Nattøj?

forumspørgsmål af
Mikkel
12 år
Oprettet 3 år 1 måned siden

Hej alle

jeg er en dreng på 12 år,

og jeg har altid sovet i nattøj,

men kunne egentlig godt tænke mig kun at sove i underbukser

eller måske endda helt nøgen.

Men jeg ved ikke rigtig, om det er lidt for tidligt,

og hvad skal jeg sige til min mor.

Hun køber mit nattøj.

Hvad sover I i?

Og hvor gamle er I?

Og ved jeres forældre det godt, hvis I sover nøgne,

og hvor gammel synes I, man skal være for at sove nøgen?

Kommentarer

Heyo!

 

Syntes bare du skal gøre det, og hvis din mor køber dig nattøj are sig at du har rigeligt og ikke har brug for mere...

 

Gør det selv, og tror godt at de ved det men de virker ret ligeglade... Jeg er selv 13, og syntes egentlig ikke der er nogen aldersgrænse, men at man bare skal gøre det hvis man føler for det :)

 

Håber det hjalp!

61

Det helt normalt, hvis du har lyst og har det bedst med at sove i underbukser/nøgen så gør du det

65

Jeg har altid sovet i underbukser og er nu begyndt nogle gange at sove helt nøgen. Det er mega rart og jeg synes du skal prøve det.

hvis du ikke vil have at dine forældre opdager det, kan du bo bare tage det på og så først tage det af lige inden du skal sove.

65

hej jeg er 12 år snart 13 jeg sov kun i nat tøj da jeg var 1-6 nu sover jeg bare i bokse shorts og det har jeg jo næsten gjort så længe jeg kan huske og jeg tenker ikke hun ville blive sur ps håber det kunne hjelpe

57

Det er helt normalt for en dreng I din alder at sove både I nattøj, også uden. Selv nogle voksene sover I nattøj, men jeg syntes du skal sove med hvad end du føler, om det så er med nattøj, kun underbukser eller endda nøgen, det er der ikke nogen skam I lige meget hvor gammel du er.

Du behøver slet ikke komme med en undskylning til din mor, bare fortæl hende at du føler bedre ved at bare sove uden nattøj.

Jeg har ikke sovet med nattøj siden jeg var 7 år gammel, jeg er 20 år nu.

51

Det er helt naturligt gerne at ville sove nøgen når man kommer i puberteten og gerne vil mærke sig selv. Jeg er 14 og gør det ofte selv, men låser døren for ville synes det var akavet hvis mine forældre eller storebror så mig nøgen i sengen.

56

Altså ved ikke rigtig hvordan det er for drenge. Men jeg er 13 og det intresserer også mig lidt. Så jeg har læst lidt om det, altså om piger. Mange skriver at når piger kommer i det her pupertet-noget er det sundt for dem og sove nøgne ind imellem. Det er noget med at det er sundt at der kommer luft til en piges åbninger (altså skede og numsehul). Altså det er i hvert fald hvad jeg har læst og ved ikke hvordan det er med drenge. Jeg har selv prøvet det nogen gsange og det er i alt fald en dejlig fri følese.

59

Hej med dig

Jeg tror også, at det er ret normalt, at man gerne vil sove nøgen, når man kommer i puberteten. Jeg er selv en dreng på 15, og jeg sov i nattøj til jeg var 11 eller 12, og der sagde jeg til min mor, at jeg bare ville sove i underbukser, det var hun helt OK med. For ca et år siden begyndte jeg så at sove helt fuldstændig splitterravende nøgen. Min mor opdagede det for noget tid siden, hvor jeg havde sovet over mig, og hun kom ind for at vække mig og kunne se, at mine underbukser lå på gulvet. Hun spurgte mig senere, om jeg nu sov helt uden tøj på, og jeg sagde, at jeg bare synes, at det var mere behageligt at ligge helt bar end at have underbukser på. Det accepterede hun og banker nu altid på, inden hun kommer ind på mit værelse, og jeg tager en badekåbe på, hvis jeg skal op og tisse.

Mvh.

Matti

58

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program