Venindekys

forumspørgsmål

Venindekys

forumspørgsmål af
Vibe
13 år
Oprettet 3 år 3 uger siden

Jeg kysser med mine veninder og har altid syntes det var helt naturligt. Men så havde jeg haft besøg af to veninder og de skulle gå. Vi stod så og sagde farvel ude foran huset og kyssede godt af på hinanden. Min mor havde så set det gennem vinduet og sagde så sener at hun synes jeg var ved og være for stor til det griseri. Jeg blev ret ked af det. Er det ualmindeligt at kysse med ens veninder?

Kommentarer

Nej. Det tror jeg er helt normalt og jeg kan også godt selv ræletere til det. Og du skal gøre hvad du gerne vil, også selvom  din mor ikke syntes det. :)

59

Det synes jeg overhodet ikke. Jeg er 14 og kysser selv med mine veninder. Det kan både være sådan et hurtigt goddag og farvel kys. Og det kan være et rigtig varmt kys hvis man har det superhyggeligt sammen og gerne vil vise man holder af hinanden. Så jeg synes da bare du skal fortsætte, måske bare uden din mor ser det.

55

Jeg gør det personligt ikke men der er slet ikke noget i vejen med det. Det er bare den måde dig og din veninde siger hej/farvel på. Din mor skal ikke bestemme det. 
kh

58

Jeg er pige og 16. Mig og mine veninder kysser på kind eller tørt på munden. Men til fester (dengang man måtte det, altså) og har fået noget og drikke bliver man jo lidt modigere og der kan vi godt snave. Det er jo lidt spændende og så ophidser det drengene! Så jeg synes godt du kan kysse med dine veninder. Men måske I skal gøre det når din mor ikke ser det.

57

Tænker det er helt naturligt at kysse med veninder. Og det er en virkelig god måde at lære at at kysse på. Jeg har selv lært at kysse ved at venindekysse. Hvordan holder man næsen? Hvad gør man med læberne og tungen osv.? Og så vænner man sig til den der kriblende fornemmelse der kan gå helt ned i, ja, I ved nok ... :-) Så jeg syns da bare du skal forsætte med at kysse på dine veninder.

67

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program