Daddy issues

forumspørgsmål

Daddy issues

forumspørgsmål af
Lisa
15 år
Oprettet 3 år 4 uger siden

Baggrund: Mine forældre er skilt, og derfor er min lillebror og jeg skilsmissebørn. Normalt har det egentligt været fint, og vi er skiftevis hos mor og far. Problemet er bare, at min lillebror, som jeg nu foragter, af en eller anden grund ikke kan lide at være hos vores far.( Vi ved allesammen godt, at det bare er fordi, at han må spille mere iPad hjemme hos vores mor, men han vil ikke indrømme det.) Derfor har han i dag været oppe at skændes med min far over, hvor dårligt det er hjemme hos ham, og til sidst sagde min bror, at han hellere ville være hos vores mor. Vores far har ikke rigtig nogen venner, og vi er derfor, det eneste han har. (Familien er død.) Det blev min far rigtig ked af det over, og han sagde, at han aldrig har været så trist før i sit liv. Det er nu aften, og de er ikke blevet gode venner igen. Jeg er bange for, at min far dør af ensomhed, og jeg vil gøre alt, bare for at han er lykkelig. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, jeg er bare så bange for, at min far en dag begår selvmord.

Kommentarer

Hej Lisa,

Du lyder virkelig sød. Din far er meget heldig at han har dig. Bare sørg for at fortælle ham at du elsker ham og gerne vil have at han er lykkelig. Det tror jeg hjælper ham!

51

Det kan jeg rigtigt godt forstå. Uanset hvad der sker, lov mig du altid vil være der for din far. Hvis jeg var i din situation, ville jeg tale med din mor og prøve at løse tingene ud. De er skildte og det er der nok en grund til, men husk de er voksne og burde godt kunne få løst tingende ud, uanset hvor meget de er uvenner. Din bror tænker nok lige lidt meget på sig selv, men det gør mindre børn og det er helt normalt, en dag vil han også lære det Og muligvis tænke tilbage og indse hvor dum han var.

48

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program