Hjemmeside der laver sjov med alvorlige ting!

forumspørgsmål

Hjemmeside der laver sjov med alvorlige ting!

forumspørgsmål af
Eco"
14 år
Oprettet 3 år 4 måneder siden

Okay. 

Det her er ikke et spørgsmål! Jeg skal bare lige ventilere, og det her virker som det bedste sted at gøre det! Hvis du har lyst, læs med!

Jeg googlede noget. Jeg scrollede længere og længere ned, indtil jeg faldt over et billede. Der var en arm med en kniv, et reb, og en kvinde der græd. 

Jeg trykkede ind, og så det var en hjemmeside der lavede sjov med noget af det alvorligste der findes: folk der har det svært. Den lavede sjov med cutting, selvmord, depression, angst osv. 

Jeg vil ikke sige jeg har depression. Fordi det ved jeg ikke om jeg har. Men jeg har det svært. Så det ramte MIG rigtig rigtig hårdt. Fordi at det er alvorligt. Og ingen burde have det så svært, ingen burde faktisk have det så svært at de begår selvmord. Men det er der jo alligevel, og de folk skal hjælpes ikke gribes ad.

Jeg ved ikke, hvor jeg vil hen med det her, og jeg forventer ikke i kommenterer på det, men tak hvis du læste med, og hvis du kan mærke min frustration over det her. Jeg er vred, men jeg er mest af alt trist. Hvordan kan folk gøre sådan noget?!

Kommentarer

Jeg vil opfordere dig ikke til at google noget som de her ting som man kan finde på nettet få det vil ende med du finder noget der er vær ind det.

 

73

Tak!

Men det var nu ikke med vilje jeg googlede det! Kan ikke lige huske præcis hvad jeg googlede, men billedet kom ligesom bare da jeg havde rullet ned af i noget tid.

Tak for svaret

- Eco"

56

nej det er Fanme ikke okay! når man har det svært og gør ting ved sig selv som gør ondt er det jo fordi det gør ondt inden i. Dem der bare sådan laver sjov med sådan noget har ikke forståelse for andre mennesker. de har. det måske også svært fordi de ikke forstår andre. 

Jeg håber du passer godt på dig selv - selvom du har det svært. og snakker med nogen om det?

83

Hej Signe.

Det er godt der er andre der deler min frustration over det her, og jeg er glad for du skriver tilbage..

Jeg får ikke talt med nogen desværre... Jo, lidt med min llærermen hun ved meget meget lidt. Jeg cutter - det ved hun ikke. Jeg har selvmordstanker - ved hun heller ikke. 1 selvmordsforsøg - ved hun heller ikke...

Det er nu rart du spørger alligevel - tak :)

- Eco"

68

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program