Forelskelse

forumspørgsmål

Forelskelse

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 3 år 4 måneder siden

Hejjj, jeg er 13 år og går i 7. klasse. Jeg har været vild med den her dreng fra min klassen i 7 måneder. Men jeg har vidste fra starten af at han ikke kunne li mig. Han er på det seneste begyndt at sende signaler og det forvirrer mig sindsygt! Nogle der kan hjælpe??

Kommentarer

Du kunne måske begynde med at snakke med ham som os ka virke ret normalt der ik noget vær bang for.

Du kan starte med vær venner med ham og derefter se om de her signaler kan vær rettet imod det du tror

 

60

Man skal aldrig sige aldrig. Han ved sikkert heller ikke du forelsket i ham. Det kan jo sagtens være han er ligeså vild med dig som du er med ham. Du kunne prøve at skrive/snakke med mere med ham, på den måde ved han du gerne vil skrive/snakke med ham. Du kunne tage det næste skridt og sende hjerter i dine beskeder til ham, hvis han svarer tilbage med hjerter er der hvertfald stor sandsynlighed for han også kan lide dig. Ellers forsøg at flirt med ham, fx skrive/sige du synes han er sød, pæn, noget du synes han er god til eller kramme ham når du ser ham. Hvis det viser sig han ikke kan lide dig på den måde, ville du kunne mærke det. Derefter kan du jo altid sige du også bare så ham som en god ven...håber det hjalp lidt. 

 

61

Hejj tusind tak for hjælpen! Det hjalp en del, jeg burde bare tage mig sammen og sende ham et klart signal. Han ved godt jeg har været vild med ham, men han ved ikke om jeg stadig er:) 

 

63

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program