Hjælp

forumspørgsmål

Hjælp

forumspørgsmål af
Anonym
10 år
Oprettet 3 år 6 måneder siden

Jeg skal fjernes idag andre der fjerne i pleje hvordan var det??

Jeg er 10 år

Kommentarer

jeg er selv plejebarn jeg blev dog fjerne i en meget tidliger alder en d dig men du skal ikke være bange for husk at komunen KUN gør det for dit bedste og at du sikkert for muglighed for at se dine forældre det her jeg i hvert fald

85

Jeg gad ikke. Med så bliv holdt 

Er kommet i pleje nu

Jeg snakker ikke med. Dem og jeg skælder ud 

 

Vil bare hjem 

 

Men tak for dit svar 

92

Nu har jeg aldrig været i pleje, men mon ikke du skal prøve at give det noget tid. Mon ikke du kan prøve at begynde at snakke med dem. Måske kan det gå hen at blive rart for dig. Håber du må få det godt og få et godt tid fremover. 

80

Halløj...

Jeg kan forstå, du allerede er blevet fjernet, og jeg måske kommer lidt "forsent," men jeg vil godt skrive et eller andet alligevel :-) 

Jeg er ikke selv blevet fjernet, så måske er mine råd noget skrald, men jeg kan forstå du synes det er ubehageligt? Og jeg forstår dig udemærket godt, - jeg har selv haft problemer med voksne omkring mig, og jah, det var min egen FAR der slog mig så jeg klingede hen over gulvet, hvilket jeg er virkelig virkelig flov over... - men jeg synes du skal tale med dem? Du kunne prøve at starte en rolig samtale med dem. Det er måske lidt ligegyldigt, hvad samtalen ender med, at handle om - så længe i får talt lidt :-)

Du kunne prøve at fortælle dem, om dine følelser, og hvordan du har det? Jeg er sikker på de vil hjælpe!

Men ellers kan du skrive herinde på Cyberhus? Jeg er sikker på, der er en masse unge og medarbejdere der er klar til at hjælpe dig! - knuz Eco"

83

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program