Alkohol

forumspørgsmål

Alkohol

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 3 år 7 måneder siden

Halløjsovs! Jeg 2 måneder fra at blive 15, lige startet i 9. Og ja, jeg vil syyyyygt gerne begynde at drikke alkohol!!! Sådan som i virkeligt gerne! Jeg er den “upopulære” dengang klassen og jeg tror der er noget der nærmer sig en halloweenfest-planlægning?! Så jeg spurgte dem på snap, om det ville være muligt med alkohol, jeg havde så en samtale med en af mine venner, som Sagde at det kunne godt være med 1 genstand, men altså, hvordan er det at være fuld? Hvor meget skal det til for at være fuld? Og hvad villle nogle gode 1 gangs tips være???????

Kommentarer

Det er VIDT forskelligt hvor meget der skal til, for at man bliver fuld. Det kommer sn på utroligt meget. Ser du:

alkohol er et stof som når det bliver nedbrudt, så omdanner en del af det sig til sukker, og en mindre del til en gift (ja, du læste rigtigt). Så hvis du ved lidt om hvordan de fleste organiske gifte virker, så kommer effektiviteten stort set kun an på din kropsmasse, da der skal en vis koncentration til at deæbe dig alt efter din vægt. Der skal bare en del til for, at alkohol dræber dig. Dét at være fuld, er den effekt giften har på kroppen, og den er forskellig efter hvor meget du drikker. Hvis du drikker en enkelt genstand kan du få en dejlig varm følelse hvis du ikke vejer så meget. Efter nogle flere begynder du at blive miste evenen til at  vurdere dine omgivelser så godt som normalt, selvom at du stadig tror at du kan helt fint. Det kommer du til at opdage ved endten at løbe ind i noget, eller andre dumme idéer.

Udover kropsvægt så har kroppen også et værn imod gifte. Immunforsvaret: immunforsvaret kan aktivt bekæmpe giften ved at endten skille molekylet sd, eller ved at neutralisere det med en form for uskadelig  virus som kroppen selv kan producere. Dette er såkaldt resistans. Jo mere du drikker og jo oftere, jo større resistans får du igså imod alkohol, men dette gær det blot dyrere at blive fuld, fordi at der skal mere til for den ønskede effekt.

Noget der er godt at vide før man starter, ér, at det tager sin tid før at det “kicker” ind. Sådan er det med alle gifte, også euforiserende stoffer. Så slap af med at drikke en hel masse den første gang. Drik en enkelt, vent og se hvordan du føler dig en halv time senere, og så drik en til så ofte spm du kan holde til det. Men du skal selvfølgelig prøve dig frem, ingen begynder at drikke uden at ende med hovedet nede i et toilet 90 kilometer hjemmefra. Et tegn på at du har drukket for meget for hurtigt ér, at du begynder at få det lettere illebefindende og alt efter hvor meget du har drukket kan dette udvikle sig til opkast og dernæst blackout, hvor du endten ikke kan huske hvad der er sket når du vågner, eller også falder du helt i søvn. Så får du det dårligt, så hold en pause og drik noget vand.

Derudover er det en RIGTIG god idé at spise en ordentlig omgang mad før en fest. Det sænker effekten af alkoholen, og så kan du drikke mere uden at få det dårligt af det, men derimod opnå et niveau af eufori der er rigtigt sjovt. Hvis festen er lang, så sørg for at spise noget i løbet af den. Ved for eksempel at bestille pizza eller gå ned og købe en kebab.

Men vær nu bare venlig at huske, at det kan ALTID blive værre når du drikker. Endten hvordan du har det både under festen og dagen efter. Men lad være med at overvurdere dig selv, ellers ender du i koma i tre år som en af mine venner gjorde ved at blive kørt ned. Så lad være med at gå nogen steder alene.

Hpber at det kunne hjælpe lidt, og hvis du har flere spørgsmål så stil endeligt.

69

Skulle til at skrive noget, men tror bare jeg springer over ??

51

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program