Jeg er blevet omskåret

forumspørgsmål

Jeg er blevet omskåret

forumspørgsmål af
William
14 år
Oprettet 4 år 1 måned siden

Jeg var på hospitalet torsdag d. 23/72020 for at blive omskåret. Jeg har haft nogle tanker omkring det at være omskåret og kunne godt tænke mig at høre fra andre som er omskåret hvordan i har med det at være omskåret. Synes i piger at det er mærkeligt at en dreng er omskåret. 

Kommentarer

Jeg er nysgerrig på, hvorfor du gerne ville omskæres? Mindsker det ikke nydelsen, når man har sex? 

men jeg vil måske synes, at det er mærkeligt (og nu kender jeg joheller ikke tænkerne og grundene, der står bag det)

- 16-årig pige

60

Det var et ønske fra min forældre. Og nej det mindsker ikke nydelse at være omskåret. 

70

Jeg har været kærester med både fyre, der var omskåret og fyre, der ikke var. Om der var mindre nydelse eller ej er meget individuelt, men det var sværere at få kondomet til ikke at krølle af med de omskårede, når man havde sex. Og jeg har stadig ikke helt fundet ud af, hvordan man giver et godt handjob, når huden ikke kan rulle frem og tilbage som når forhuden er der. Hovedet på de omskårede var generelt også lidt tørrere i det

85

det er forresten ikke mærkeligt når en fyr er omskåret. Jeg vidste faktisk slet ikke, at den første fyr, jeg var sammen med, var omskåret før mange år senere. Nu kan jeg godt genkende en omskåret pik

76

Jeg blev omskåret tilbage i Maj måned. Jeg fik det mest gjort pågrund af kosmetiske årsager. Har bare altid ønsket at fjernet forhuden, da jeg syntes at det var i vejen for mig. Desuden havde jeg faktisk også problemer med forhuden, da forhuden var meget stram at trække ned over penishovdet. Hvilket gjorde det svært at rengøre min penis.
Jeg fik fjernet så meget forhud som det var muligt og der er meget stramt nu.
Jeg vil sige at jeg har mistet lidt følelse, omkring 30-40 %. Udløsning er dog stadig nemt og uden problemer.
I forhold til onani, så er det meget anderledes nu og jeg onanere jeg også meget mindre. Dette har jeg dog ikke noget imod.
Jeg er yderset meget tilfreds med resultatet af min dejlige og flotte omskåret penis og meget glad for, at jeg fik foretaget sådan en operation. Fortryder det slet ikke på nogen måde og savner slet ikke at have forhud. Blev med glæde gerne omskåret igen, hvis forhuden kom tilbage.

15

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program