Nervøs for efterskolestart

forumspørgsmål

Nervøs for efterskolestart

forumspørgsmål af
jenS
15 år
Oprettet 3 år 9 måneder siden

Hej, jeg en 15 årig dreng, som skal starte på efterskole efter sommerferien. Glæder mig sygt meget for det er en super fed skole. Problemet er bare, at jeg er sygt bange for at møde de andre elever. Jeg prøver virkelig på at tage mig sammen og få lidt selvtillid, men mit mentale helbred er bare direkte skrald. Jeg har før i tiden været dianostiseret med depression og vist også noget angst (som jeg havde nogenlunde under kontrol indtil corona fuckede alting op). Har også en fysisk sygdom som heller ikke ligefrem hjælper. Jeg vil bare gerne have et sjovt år, hvor jeg ikke skal gemme mig på et ulækkert toilet og hypervebtilerer, fordi jeg udtalte et ord forkert eller noget. Er bange for at jeg kommer til at droppe ud. Nogle råd til hvad jeg kan gøre for at kunne overskue det?

Kommentarer

jeg ved præsis, hvordan du har det!

Jeg starter selv på efterskole her efter sommerferien. Jeg har døjet med mobning de sidste 3 år, og har derfor set efterskolen som en redning og en ny start. Men nu, hvor det er så vidt er jeg super nervøs. Har konstant blevet nedgjort med, hvad folk ikke kan lide ved mig, og er derfor bange for at jeg ikke bliver den perfekte udgave af mig selv, som folk kan lide. jeg er jo bare mig, men er det godt nok? Derudover bøvler jeg med angst, dårligt selvvær og 1000 andre ting !

og alle er nervøse for at starte på efterskole.(også de mest popolære, med 1000 venner) desuden har de fleste noget de døjer med. Så prøv at give det en chance og tag ting som de kommer. 

Personligt har jeg kontaktet min kontaktlærer og informeret dem om min situation. Det har lættet lidt, at nogen ved det. Det kunne du jo overveje. men det kan selvfølelig også være rart at ingen ved noget. at man visker tavlen ren.

74

Hej! Ved du hvad. Det skal nok gå. Jeg har lige haft et helt fantastisk efterskoleår hvor jeg førhen gik med samme slags tanker. Mange der starter på efterskole er skrægslagende for denne slags ting. Jeg havde det også helt forfærdeligt mentalt og efterskolelærer har virkeligt hjulpet. Du skal bare huske at det også er helt nyt fra alle de andre og de er bange. Start med at blive gode venner med dine roomies for så vil du altid have dem og gennem dem, hvis du ikke selv er så god til at snakke med nye mennesker, kan du få dig en stor og dejlig vennegruppe. 
det skal nok gå det hele 

-Night 

68

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program