Flytte hjemmefra under 18

forumspørgsmål

Flytte hjemmefra under 18

forumspørgsmål af
Tille
17 år
Oprettet 4 år 6 dage siden

Hej, jeg ønsker virkelig at flytte hjemmefra. Jeg fungere ikke med at bo hjemme mere. Jeg føler konstant jeg gør noget galt. Jeg har tænkt på at flytte hjemmefra ret længe nu omkring 6 mdr. Men hvad har jeg af muligheder? Jeg har kun fritidsjob og der vil komme mange flere udgifter end hvad jeg for i løn. Jeg ved jeg kan få ungeydelsen men det rækker stadig ikke. Hvad kan jeg gøre? 

Kommentarer

Hej,

jeg går også med plane om at flytte ud, da jeg også har nogle problemer med min familie. Jeg går stadig og venter på, at jeg bliver 18, sådan st det er muligt. Det har jeg gjordt da jeg godt kunne leve i lortet lidt længere, led den viden st det snart er ovre.

Men, det ér ikke voldsomt dyrt for unge der modtager SU at bo ude. Du kan få en studie-/ungdomsbolig til nærmest ingen penge, og den skal SU være nok til at betale. Som udeboende SUmodtager får man godt 5000 kr. Månedligt. Men det kommer jo an på så meget. Og da du derudover har et arbejde bliver det kun bedre med økonomien.

Noget jeg pt. Forbereder mig på, er at jeg bliver nødt til at bo minimalistisk, sådan at jeg eventuelt vil have råd til st der sker ulykker og at nødvendige ting går i stykker. Jeg vil forslå at du gør det samme.

Jeg ved jo ikke hvor du bor, men du kan bare gå ind og søge på ungdomsboliger og byen du bor i, så byrde der dukke noget op. Men du bør søge et godt stykke tid i forvejen.

Hvis du går i gymnasiet, så kan din studievejleder hjælpe dig. Det er blandt andet det, de er der for. De skal jo sikre din uddannelse.

Hpber at det hjalp lidt.

113

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program