Menstruation

forumspørgsmål

Menstruation

forumspørgsmål af
Hej
14 år
Oprettet 4 år 1 uge siden

Hej jeg er en pige på 14 snart 15 år

Jeg har ikke fået min menstruation endnu og det går mig meget på og jeg bliver tit drillet med det, hvad kan jeg gøre for de stopper og hvornår kommer menstruationen?

Jeg vejer ikke særlig meget kun omkring 45kg har det niget at gøre med jeg ikke har fået den?:(

Kommentarer

Hej 14 årig pige.

Jeg kan godt forstå, at det går dig meget på, at du ikke har fået menstruation endnu også når du bliver drillet med det.  Men jeg synes faktisk, at du er heldig, at du ikke har den, vil ønske det var mig, jeg hader at have menstruation. 

Måske driller de dig, fordi de er misundelig på at du ikke har menstruation.  

Vægt kan godt have noget at sige, men det tror jeg nu ikke i dit tilfælde. Det er jo forskelligt fra pige til pige hvornår man få menstruation, nogen får den når de er 10 år andre 16 år. Jeg er sikker på du nok snart skal få den. Men ellers kan du snakke med din mor om det.  

87

Hej 14 årig pige!

Jeg har heler fået min mens endnu og er altså også 14 år. Heldigvis er jeg ikke den eneste i min klasse der ikke har det men tror snart hun får det og så er jeg alene i klasse med. Jeg bliver også drillet med det og at jeg bare generalt ikke er kommer særlig meget i puberteten. Så derfor begyndte jeg at tage på. Jeg vejer også der omkring de 45 i starten af 7 klasse men nu prøver jeg at tage på og vejer næsten 50 så det er Nice. Men det kan også være rigtig svært at tage på bare så du ved det. Alt held og lykke her fra!

Kh 14 årig pige.

59

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program