Menstruation

forumspørgsmål

Menstruation

forumspørgsmål af
Marianne
12 år
Oprettet 4 år 2 uger siden

Hej jeg er en pige der har haft mom menstruation 5 gange den her gang var den bare voldsom i forhold til de andre gange. Jeg havde siddet på toilettet i 2 timer da det ikke gad at stoppe med at bløde. og der kom klumper osv. så stopper det endelig også ligger jeg mig ind i min seng igen også kunne jeg bare mærke at der kom noget så løb jeg ud på toilettet og ser så en stor klat blod i mine trusser. Tror den var lidt større end en 5 krone. Ved ikke hvad jeg skal gøre om det er normalt eller?

Kommentarer

Det er helt normalt!

Drikker du meget mælk? Som regel når det klumper hos mig er det fordi at jeg har drukket mælk. Hvad angår at det bliver ved med at bløde er også ganske normalt. I starten var jeg også meget usikker på om jeg vil bløde igennem, men senere hen blev det bedre. Når jeg har en af de tunge dage i min menstruation plejer jeg at tænke på noget andet. Måske sidder jeg og læser eller ser et eller andet på Netflix. Når jeg kan mærke at det bløder og jeg ved at jeg lige har skiftet fortsætter jeg bare med det jeg var igang med.

Du skal tage det het roligt, det er ganske normalt at have en tung mestruation!

Jeg håber at jeg var til en hjælp! Hvis det ikke er tilfældet kan jeg anbefale at tale med en voksen kvinde fx din mor. De har somregel mere erfaring og kan forklare tingene godt.

103

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program