Hvordan bliver min røv stor?!

forumspørgsmål

Hvordan bliver min røv stor?!

forumspørgsmål af
Anonym ✨
13 år
Oprettet 4 år 1 uge siden

Hej Cyperhus :)

Jeg er en pige på 13, og jeg har et problem med min krop!

Jeg er såå træt af at jeg har en lille g flad røv!

Det så træls at gå i stramma bukser når man har tynde ben, og en mega flad og lille røv!

Har i nogle gode råd? Nogle øvelser eller noget i den stil?

Please hjælp mig...

Hilsen den flade pige:/

Kommentarer

Hej pige 13 år

Først vil jeg sige at jeg synes det er utroligt trist at du i så ung en alder er ked af din krop. 

Eftersom du kun er 13 år vil jeg først og fremmest sige: hav tålmodighed. Nogle piger går tidligt i puberteten og ligner nærmest voksne kvinder allerede i 11-12 års alderen, mens andre først går i puberteten langt senere. Det er arveligt bestemt, og intet man selv kan gøre ved. Nu ved jeg selvfølgelig ikke om din udvikling (bortset fra røven) allerede er fremskreden, men hvis ikke du har fået bryster eller menstruation endnu er det måske en god ide at snakke med din mor om hvordan hendes udvikling var, da der er stor sandsynlighed for at du har arvet hendes gener ift pubertet. Du kan dog sagtens have arvet fra kvinderne i din fars familie (f eks farmor, fastre etc.) , så du kunne evt også tage fat i dem, hvis du har mod på det.

Hvis det ikke er langsom pubertet, der er skyld i din flade numse, men det bare er sådan du nu er skabt, vil jeg sige, at det altså er helt normalt, og noget mange kvinder har. I dag er det in med en stor og fyldig røv, men sådan har det bestemt ikke altid været. Da jeg var på din alder, var det faktisk in med så lille en røv som muligt, og der var jeg ked af at jeg havde en alt for stor røv ift datidens standarder. Så moden skifter, og på et eller andet tidspunkt bliver små numser in igen. Det kan du selvfølgelig ikke bruge til noget lige nu, men forhåbentlig kan du prøve at tænke på at der ikke er noget galt med din røv og at en lille røv kan være lige så smuk som en stor. Der er også stadig mange fyre, der tænder mere på små numser end store, selvom mainstream medier i disse år fortæller noget andet.

Og med hensyn til det med øvelserne, du kan prøve med squats - det kan muligvis gøre dine balder lidt rundere og fastere, men det gør altså ikke dine hofter større. 

125

Hej flade pige. Tror ikke der er andet at gøre end ha tålmodighed. For to år siden da jeg var 13 var jeg helt spinkel, havde ikke antydning af bryster eller hofter og jeg var vildt ulykkelig over det når jeg så på de udviklede piger. Og jeg var ellers kommet i puberteten. Men da jeg blev 14 begyndte der at ske noget og i dag hvor jeg er 15 har jeg ret store runde bryster og en stor røv som drengene elsker at gå og klaske. Jeg troede  virkelig aldrig det skulle ske men det gjorde det. Så bare du kan vente så kommer det til dig også. Tror altså ikke man kan træne sig til en større røv.

128

Nogen af os kan godt lide en lille røv ;)

92

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program