Jeg vil væk

forumspørgsmål

Jeg vil væk

forumspørgsmål af
Lucas
13 år
Oprettet 4 år 2 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 13 år
Jeg har haft mange problemer med min familie de sidste måneder. Jeg ville gerne i plejefamilie da jeg får trusler af min far hvis jeg ikke gør hvad han siger. Jeg ville ønske jeg bare kan komme væk men så lidt er det ikke. Jeg har dyrket en sport som jeg var mega glad for men nu har jeg ikke lyst mere da hele min familie presser mig til noget jeg ikke har lyst til. Jeg tænkte det bare var en fase men føler bare ikke at min familie er den familie jeg har brug for.
Hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

I mine øjne ligner det at du har svært ved at fortælle din familie hvor din grænse går. Alle mennesker har en grænse og det forskelligt hvor den går fra person til person.

I mine øjne synes jeg at løsningen på dit problem er at råbe højt. Gør dig bemærket hos din far. Sig til ham at du ikke kan klare presset. Få ham til at udvise sympati!

Jeg lever i en verden hvor børns mening om en ting ikke kan blive taget alvorligt, men hvis man går nok ind for sin sag og få folk til høre efter, så ender det med at min mening bliver hørt. Din mening i dette tilfælde er at sige at du kun er menneske såvel som din far kun er et menneske... 

81

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program