Emne

forumspørgsmål

Emne

forumspørgsmål af
Jojo
13 år
Oprettet 1 uge 6 dage siden

Hej,
Jeg er en pige på 13,
Lige nu er jeg i en periode hvor jeg har meget lidt selvværd, når vi har idræt i skolen tager jeg ikke Idrætstøj med fordi jeg ikke kan lide at klæde om med de andre.
Jeg får følelsen af at man skal være perfekt,
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at få mere selvværd og blive glad for den jeg er.
Jeg har ikke snakket med nogle om det
Hilsen mig

Kommentarer

Hej Jojo,

Det er desværre utrolig normalt i dag, at få den følelse af at man ikke er god nok og at man skal have den perfekte krop. Der er sikkert enormt mange af dine veninder, der også har de tanker - det er bare ikke sikkert, at de har sagt det til nogen.

Når du får de der følelser, så prøv at forestille dig, hvad alle de andre i klassen tænker. Forestil dig, at de også føler sig ligeså usikre som du gør. Ligesom du måske er usikker på at vise din krop foran andre, så har dine veninder og klassekammerater måske heller ikke lyst til at vise deres kroppe for dig, fordi de også er usikre! I er mange, der er i samme båd i det her og det håber jeg kan være en støtte og en hjælp. Hvis man ved at ingen er perfekt og at de fleste føler sig usikre på deres kroppe, så er det måske lidt nemmere at turde at klæde om foran andre?

Jeg er sikker på, at du er helt fantastisk som lige den du er :)

Håber du får det bedre med dig selv og får taget springet med at klæde om foran andre. Du fortjener at have det godt med din krop og hvile i dig selv.

Knus!

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program