Usikker

forumspørgsmål

Usikker

forumspørgsmål af
Katalina
13 år
Oprettet 4 år 10 måneder siden

Hej alle, dette er mest et spørgesmål til drengene, men det er også helt fint hvis pigerne svarer.

Okay så. Jeg er jomfru og kan få 4 fingre - en hel hånd op i mig. Mit spørgesmål er så om I (drenge) er lidt ligeglade med om man er stram eller løs?

Jeg er meget usikker på det, og har derfor også takket nej til alle de gange jeg er blevet tilbudt finger/sex. Jeg har fået finger før men der var jeg var omkring de 11 år, så der har jeg selvfølgelig været strammere. Jeg ville sætte rigtig stor pris på at i svarede på mit spørgesmål (selvom jeg ikke kan gøre noget ved det)

Tak:)

Kommentarer

Kan ikke pls svare på mit spørgesmål:/!?

142

Jeg tror det eneste tidspunkt hvor en piges "stramhed" bliver tænkt på, er hvis du er så stram at det kan gøre ondt på dig for en dreng at komme ind i dig. Det er en skrøne at når en pige er "løs", så er det fordi hun har været i seng med mange. Kroppen fungere ikke på den måde, og slet ikke i denne forbindelse.

Jeg kan godt forstå din usikkerhed hvis du ikke har prøvet det før. Skulle det ske at du virker "stram" når du prøver det med en dreng for første gang, så skyldes det nok nervøsitet mere end at du er fysisk stram, hvis det giver mening. (P.S. det bliver meget sjældent en god oplevelse første gang fordi begge er nervøse og skal først til at finde ud af hvordan begges kroppe fungere, så du må ikke se din første gang som en fejltagelse eller at der er noget galt med dig, hvis det ikke lykkes. Det er normalt at det ikke lykkes første gang.)

Jeg håber mit svar hjalp dig lidt :)

151

Tusind tak for at du svarede!:D

139

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program