Vil på hospitalet

forumspørgsmål

Vil på hospitalet

forumspørgsmål af
Sofia
14 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

Hej, hvordan kommer man lettest på hospitalet?

Da jeg engang var på hospitalet fik jeg mega meget opmærksomhed. Jeg vil bare gerne derind igen

 

Håber I kan hjælpe

Kommentarer

Hej Sofia,

Det er synd, hvis du ikke føler at du får nok opmærksomhed! Alle børn og unge bør få opmærksomhed fra deres familie og venner - og det lyder som om du føler dig ret overset?

Jeg synes du skal prøve at tage en snak med dine forældre om det - at du føler du ikke får ret meget opmærksomhed og at du ville ønske du fik mere opmærksomhed ligesom dengang du var på hospitalet.

Jeg kan bestemt ikke anbefale dig, at forsøge at komme på hospitalet. Det er den helt forkerte måde at løse dit problem på. Lidt som at tisse i bukserne for at holde varmen. Husk også på, at hospitaler er til for at hjælpe dem der virkelig har brug for det - ikke unge, som bare ønsker sig noget mere opmærksomhed. Tænk, hvis en virkelig syg person ikke blev behandlet, fordi du optog pladsen på hospitalet? Det ville jo ikke være godt :-)

259

Jeg er utrolig syg, og bruger rigtig rigtig meget tid på hospitaler. Jeg kan godt sætte mig ind i man får meget opmærksomhed ved at være der. Men der er så mange andre federe måder at få den opmærksomhed på. du har faktisk muligheden for ikke at være på hospitalet, en mulighed nogen kun kan drømme om. 

Så ja, find andre måder. måske opbyg lidt mere selvtillid.

276

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program