Med veninde

forumspørgsmål

Med veninde

forumspørgsmål af
Mette
14 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

Jeg er lige blevet 14 og virklig kommet i puberteten. Jeg er ret forvirret og tænker meget over hvad jeg enlig er til. Har snakket meget med en veninde om det som heldigvis osse er forvirret. Vi har så prøvet at kysse sammen og det var faktisk overraskende rart og gik fint. Nu vil vi gerne undersøge det lidt nærmere, men ved ikke hvordan. Har ikke rigtig nogen ide om hvordan veninder kan være sådan lidt tættere sammen. Er der nogen af jer piger der har prøvet at være tæt sammen med en veninde for lissom at prøve det af og måske blive klogere på hvad man er til? altså ikke noget vildt noget men bare sådan noget rart og tæt? Håber I kan hjælpe.

Kommentarer

Var forælsket i en veninde da jeg var i din alder men hun kunne desværre ikke lide mig tilbage. Så har ikke prøvet det men har haft lyst haha

220

Kære Mette.

Jeg kan virkelig godt relatere til din situation. For da jeg var på din alder havde jeg også lyst til at udforske og opdage hvordan de forskellige ting hang sammen. På det tidspunkt vidste jeg dog ikke om jeg var til piget, men troede derfor jeg var til drenge.  Men jeg kan huske at jeg lavede en pagt med min veninde, om at vi begge skulle blive gode til at kysse, inden vi fik vores første rigtige drenge kys.

Så vi øvede os på hinanden mange gange og vi rørte også hinanden. Jeg husker det før at være rigtigt rart og meget lærerigt. 

 

Men her hvor dit problem opstår, det er om man godt kan have sådan et veninde forhold?

- umiddelbart vil jeg sige ja. Det kan du godt , HVIS i begge to har nogle klare spille regler for hvordan tingene er.

Jeg foreksempel, blev enig med min veninde om, at vi ikke måtte blande følelser ind i det og at vi skulle forestille en dreng vi godt kunne lide imens vi kyssede hinanden.

Så hvis jeg var dig vil jeg først sætte mig ned og tænke over hvad det er jeg vil med den her veninde? Har jeg følelser for hende? Eller er det bare fordi jeg gerne vil være klogere på mig selv?

Når du har reflekteret med dig selv, så skal du have en snak med din veninde om det samme. Stil hende evt. De spørgsmål og spørg hvad hun tænker og føler om det.

Men det vigtigste af det hele vil jeg nok sige er jeres venskab og at I passer på hinanden i det. Og sørg for at lytte til hinanden og vær ærlig.

Jeg håber det jeg skrev, kunne give lidt klarhed.

 

Med venlig hilsen Mami.

182

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program