Sex...

forumspørgsmål

Sex...

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 5 år 4 måneder siden

hej. 

jeg er en pige på næsten 13 år og har mødt den her rigtig søde fyr på snart 15. kan rigtigt godt lide ham, ingen af os er parat til et "forhold" og vi er helelr ikke særligt gode til at være i et forhold. men mig og ham drengen har aftalt at være "venner med fordele" og han har snakket om sex. det er ikke fordi jeg ikke gider at have sex med ham, men ved bare ikke om jeg er klar endnu, som sagt er han rigtig sød. Men han virker ogs en smule desparat efter sex og andre ting som folk på min alder ikke burde ha'. Jeg afviser ham hvis han spørg om jeg vil gi ham hj eller bj elelr om han må gi mig finger, for det føler jeg ikk jeg er klar til. men har stadig på en måde lyst? er mine følelser forkerte og  burde jeg ikke have dem for en der er ælre end  mig? og hvad syns i jeg skal gøre?

Kommentarer

Hej.

Jeg har selv prøvet noget lignede og synes slet ikke dine følelser er forkerte. Hvis du ikke føler dig klar er det vigtigt du får det sagt til ham, og hvis du føler han kun gør det fordi han er desperat og ik fordi han synes om dig så lad vær. 

Hvis han spørger dig om i skal lave noget, så spørg ind til hvad og om han synes om dig eller kun spørger fordi han mangler noget.

 

Ved ik om det hjalp, men altså

299

Hej, Ano dreng på 16 her!

 

- Nej, dine følelser er overhovedet ikke forkerte! Det er normalt at have lyst til noget men samtidig ikke. Jeg syntes personligt at du skal hoppe ud i det, og give ham Hj, BJ og lade ham give dig finger. Det handler alt sammen om at eksperimentere. Og desuden, hvis du ikke syntes det er dejligt eller sjovt stopper du bare, OG eller beder ham om at stoppe med at give dig finger. Du skal ikke være bange for at sige fra, hvis han virkelig elsker dig forstår han det

 

Håber dette hjælper!

- P.A

357

hej P.A

det er problemet han elsker mig ikk. Han vil bare have det overstået, men jeg tænker at det skal jo overstås på et tidsunkt så jeg ved bare ikk om jeg stadig skal gå med til det? jeg elsker heller ikk ham, han er bare en god ven nu, men vi er stadig på en måde "venner med fordele" Vil gerne selv have det overstået og helst med ham, men jeg aner ikke om jeg er klar endnu. som sagt er jeg kun ved at være 13 og han snart 15, og tænker ikk at der kommer mere ud af det end hvad der allerede er men jeg er bare bange for at hun vil udstille mig på nogle krænkende punkter over for sine venner eller andre mennesker? han har godt nok sagt at det her bliver mellem os og at der ikke er nogen som skal blandes ind i det men ja er bare en smule bekymret, skal jeg være det eller skal jeg bare springe ud i det? 

please svar 

-Anonym 

325

Du skal passe godt på dig selv. Jeg synes ikke du skal lave noget med ham ud fra det du fortæller. Du fortjener en der elsker dig :-)!!

315

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program