Instagram

forumspørgsmål

Instagram

forumspørgsmål af
“Sofie”
13 år
Oprettet 5 år 8 måneder siden

Jeg er en pige på 13 som er begyndt at bruge Instagram. Jeg undre mig lidt over om mine følgere/venner kan se alt hvad jeg liker? Jeg vil nemlig ikke have mine forældre og venner skal se alt hvad jeg kigger på så det kunne være rart at vide. Min profil er ikke privat men er det kun personen der har lagt billedet op der kan se jeg liker eller er det alle? Hvis det er alle kan jeg så slå det fra på en måde?

Jeg håber i kan besvare mine spørgsmål (:

Kommentarer

Jep folk kan se hvad du liker og efter hvad jeg ved kan du vist ikke slå det fra. Folk kan se hvad du liker når de går ind på det der hjerte nederst i deres skærm og så trykker og trykker 'følger' i stedet for 'dig'

502

Dine følgere kan se billeder du liker eller kommentere. Man kan se det hvis man trykker på hjerteikonet i menuen og så trykker "følger" bagefter. :)

470

Man kan altid se hvem der har liket et billede. Ligesom når en af dine venner får nyt profilbillede på facebook, og du kan se hvem der har liket personens billede. Men det kræver jo, at personen også er inde og kigge på billedet. Det kommer altså ikke frem på din profil noget sted. Så hvis du liker et billede fra en, som dine forældre ikke følger, så finder de ikke ud af det medmindre de selv er inde og tjekke samme billede.
Giver det mening?

502

Ja, det giver god mening, tak. Er det det samme hvis jeg skriver en kommentar?

503

Jep, det er helt det samme:)
Jeg er ret sikker på, at hvis du liker eller kommenterer noget på en profil, som er privat, så er det kun dem, som også følger personen, der kan se det!

493

En gang var der et sted på Instagram hvor man kan se hvilke billeder dem man følger liker, men jeg kan umilbart ikke finde den længere så måske er den fjernet. Jeg tror kun folk ville ligge mærke til at du likede eller kommenterede billedet hvis de også ser det på deres eget feed. det er altså ikke ligesom facebook hvor dine venners aktiviteter kommer op på dit feed

495

Tak

464

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program