Onani

forumspørgsmål

Onani

forumspørgsmål af
Klipklapper
13 år
Oprettet 5 år 9 måneder siden

Hej, er en pige på 13 år som godt kan lide at onanere. Nogle tips eller gode måder? Og, altså jeg har læst/ hørt om mange der gør det med et brusehoved. Og her kommer det dumme spørgsmål. Hvordan? Hilsen mig

Kommentarer

148

Det er ret simpelt med brusehovedet.. du retter det bare imod din skede, og så kan det på nogen piger føles dejligt - nok fordi det rammer klitoris. Men det kommer lidt an på hvem man er, om man synes det er dejligt.
Mit bedste råd er at huske på, at det er forskelligt, hvad man synes er godt. Nogle vil gerne have noget op i sig (det kan være en finger), mens det for andre er langt mere stimulerende at røre ved klitoris. Jeg vil anbefale dig at prøve lidt forskelligt - måske prøve nogle af tingene sammen. Det kan give lidt variation, og gør måske oplevelsen bedre :)
Prøv eventuelt også at komme noget andet end en finger derop - båre sørg for at sætte et kondom på det eller gøre det grundigt rent inden - ellers kan du få underlivsbetændelse og det er ikke rart!
Prøv også at se om du kan være tændt inden du onanere - så bliver det langt bedre! Det kan være det tænder dig at se på flotte drenge i et blad eller tænke på en du godt kan lide - det hjælper nogle gange, så man bliver våd og derfor lettere kan få en finger eller to op i skeden.

178

Tak:).

157

Hej!
Du kan prøve at tage en pude humpe op og ned med din skede det vil nok give dig noget nydelse.
Ellers så kan du se noget porno hvis det noget du kan lide eller lækre billeder af nogle FX jeg plejer at kigge på piger da de tænder mig:)) Du kan også sidde oven på din vaskemaskine den fungere vidst også som en vibrator.
Ellers kan du jo bare nusse din klitoris:))
Håber jeg har hjulpet!

150

Lyder dumt men aner intet kunne jeg også få ideer?

12

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program