Nøgen på Efterskole

forumspørgsmål

Nøgen på Efterskole

forumspørgsmål af
Casper
15 år
Oprettet 5 år 10 måneder siden

Hej
Jeg er en dreng på 15 år, jeg skal på efterskole efter sommerferien.
Jeg har nogle spørgers mål til det at være rommis på efterskele.
Kan jeg tillade mig at være nøgen inde på mit værlse, vis jeg skal skifte tøj?
Hvad er jeres holdning til det at være nøgen, inde på værelset?
Hilsen kommende efterskole Elev.

Kommentarer

Kommer an på hvordan du har det med din roomie. Vi går nøgne rundt på gangen..

210

Tænker at nøgenhed er helt acceptaelt :) Du må jo bare spørge dem om de er okay med at du bare klæder om selvom de også er i rummet, hvis de ikke gør det selv. Da jeg var på efterskole havde folk ikke noget problem med nøgenhed, der var kun fællesbade (opdelt i køn self) og nogle af de mest loose personer kunne man endda løbe ind i nøgne på vej ind på værelset efter et bad.

244

Jeg går på efterskole lige nu. Personligt er jeg ikke nøgen på mit værelse men det kan du godt være. Vi bor i huse blandet drenge og piger. Og jeg er ikke så meget for at stå nøgen hvis en af drengene kom ind. Men det er forskelligt h ISSN folk har det med det. Men hvis du bare før det helt fra starten af så vender din roomie sig til at du ikke har noget i mod det. Og at det bare er sådan du har det. Og det er helt okay.
Bare gør det du føler dig tryg ved. Uanset havd er det okay. Efterskole er et sted hvor det er mini gen man skal være sig slev.
Håber mit svar hjælper

234

Hej Casper. Jeg forstår godt du tænker over det. Jeg er pige og gjorde det samme da jeg skulle starte på efterskole sidste år. Jeg var ikke vant til at være nøgen med nogen og tænkte meget på hvor naturligt det nu ville være når man skulle være sammen med ens roommate rigtig meget. Jeg fik heldigvis en supersød roomie og det blev hurtigt helt naturligt for os at være nøgne. Det har gjort det hele meget lettere for der er jo nogen behov man jo også har selv om man går på efterskole. Onani fx, så der er er det superrart at man kan være fri overfor hinanden. Det værste er at min efterskoletid nu snart er slut - snøft...!!

250

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program