Oplever i mobning på gym?

forumspørgsmål

Oplever i mobning på gym?

forumspørgsmål af
Neeva
15 år
Oprettet 6 år 2 måneder siden

Hej. Jeg starter på gymnasium efter sommeferien, og jeg vil gerne vide om der også findes mobning på gymnasier?? Jeg har ikke haft det så godt i folkeskolen, så jeg er nervøs om jeg når at få nogle venner på gymnasiet. For øvrigt, så findes der tit mobning på amerikanske highschools, men er det samme i danmark? Fortæl gerne om jeres individuelle oplevelser, tak

Kommentarer

Hejsa Neeva!

Nu har jeg efterhånden gået på gymnasium i et halvt års tid. Jeg har selv oplevet mobning i folkeskolen, så gymnasiet har været en rigtig positiv oplevelse. Jeg kan kun tale for mig selv, og sige at jeg ikke selv har oplevet noget mobning på mit gymnasium. Vi har en enkelt pige i min klasse, som ikke har gjort sig selv særlig populær. Ingen er dog tarvelige overfor hende, og er generelt ret søde mod hende påtrods af hvad de end tænker om hende. :)

Vi er jo alle tilstede, fordi vi selv har valgt at gå på gymnasiet. Jeg tror det har en meget god effekt på denne slags.

Du ønskes alt held fremover. <3

400

Hej med dig!
Nu er jeg selv halvvejs igennem gymnasiet, og jeg har kun positive oplevelser. Det er selvfølgelig nok forskelligt fra gymnasium til gymnasium, men det, der gym meget bedre end grundskolen, er blandt andet at eleverne er meget mere modne. Folk er ligesom "vokset fra" det der pigefnidder, som man ofte støder på i grundskolen. Derudover er man simpelthen så mange forskellige typer i gymnasiet, så der er ligesom en gruppe til alle.

Jeg tror bestemt ikke, du har noget at frygte, og skulle der blive problemer, har alle gymnasier en studievejleder tilknyttet, som kan hjælpe med den slags. Det gælder bare om at være åben, og deltage i skolens sociale liv, såsom festerne, musicals, studiecafé osv., så skal du nok få massere af nye bekendtskaber.

Held og lykke med din gymnasietid!

391

Er ked af, at mit svar bliver negativt frem for de andre positive oplevelser i de andre svar.. Jeg går i 2.g, og der er super meget pigefnidder og bagtalen. Har faktisk aldrig oplevet det så slemt før. Så der er stadig "mobning" i nogle gymnasie klasser, men tænker der er flest klasser som er gode, og er mere modne.

Held og lykke med det, og håber for dig, at du kommer i den bedste klasse!

knus

327

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program