Hvad skal jeg gøre?

forumspørgsmål

Hvad skal jeg gøre?

forumspørgsmål af
Cecilie
19 år
Oprettet 6 år 6 måneder siden

Har en kæreste som jeg har været sammen med i næsten to år. Men jeg kan ikke mere nu. Har virkelig kæmpet for vores forhold, men han er trækker mig ned et sted hvor jeg ikke kan holde til at være.

Han er droppet ud af to uddannelser så han laver ikke noget. Han sover hele dagen og er vågen om natten. Han er tit i dårligt humør, men han vil aldrig snakke om det. Jeg har prøvet og prøvet, men han er lukker bare i. Sviner mig til og alt muligt.

Jeg ved godt han kun gør sådan, fordi han har det dårligt. Men jeg kan bare ikke mere nu. Men jeg kan heller ikke gå fra ham. Han siger at jeg er det eneste gode i hans liv. At jeg er det eneste der holder ham i live. Hvad nu hvis han mener det og han kunne finde på at gøre noget dumt hvis jeg slår op!!!??

Jeg kan ikke være sammen med ham mere, men jeg tør ikke gå fra ham. Jeg elsker ham ikke mere og jeg kan mærke helt indeni at jeg aldrig kommer til det igen. Det er slut. Jeg er der kun fordi jeg er bange for hvad han kan finde på. Men jeg kan ikke mere. Please hjælp!!!!!

Kommentarer

Jeg synes du skal skrive på word fx om dine følelser og hvordan du har det med jeres forhold også vise ham det,mens i er sammen, bare husk at give ham lidt håb i beskeden så der ikke sker det du bange for også når han har læst det kan han måske forstå dig mere og evt rette op på ham selv du kan evt også skrive om hans fremtid hvis han fortsætte på denne måde etc sådan give ham en virkelig øjne åbner bare skriv mindst 1 side på word.. Kærligst hilsen Kasper.

666

Lyder som om du har prøvet alt hvad du kan. Det lyder hårdt, men det er ikke dit ansvar. Det er ikke fair, hvis han bruger sådan noget som selvmordstanker til at holde fast i dig. Jeg ved ikke om han har sagt det direkte eller du tolker det sådan. Jeg ville slå op. Måske sige til hans venner eller hans forældre hvis du kender den godt, at du er nervøs for om han kunne finde på at gøre noget. Så har du gjort hvad du kunne.

607

Han er en nar. Der er ingen undskyldning for at svine dig til. Han skal ud af dit liv ellers ender du bitter og mere ked af det end du er nu. Hvis du er bange for ham så er det jo på grænsen til sygt - det er psykisk vold mod dig hvis du er bange for ham. Send ham en sms og bo hos en veninde et par dage eller endnu bedre tag til noget familie eller andet et stykke væk. Gør det klart for ham at du er bange for ham og aldrig vil se ham igen. Tag evt kontakt til politiet hvis du er alvorligt bange. Og sluk din mobil eller skift nummer efter du har sendt smsen. Og få skjult nummer - gå fx ned i en shop og gør klart at du vil have et abbonnement hvor dit nummer ikke kan ses på 118.

704

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program