Facade

forumspørgsmål

Facade

forumspørgsmål af
Intet navn
13 år
Oprettet 6 år 12 måneder siden

Mit liv er kind off en kæmpe facade, jeg spiller over for ALLE. Jeg snakker nogengange med min mor, men jeg går aldrig i detaljer. Snakker bare med hende for at få hende til at tror på at alt er fint. Ingen ved det her om mig. Men når jeg som nu sidder alene og hører musik, ved jeg hvor meget det rammer. Jeg har det forfærdeligt

Kommentarer

Først og fremmest synes jeg at du skulle få alt det, som du har indeni, ud. Mit råd vil være, at snakke med en, som du stoler på og som du har hunredeprocent tillid. Det kunne være en god veninde, ven, forælder, en sød lære og mange andre ting.

745

Har det lidt på samme måde, og ja det bedste ville være, hvis du droppede facaden og fortalte nogen, hvordan du har det. Men jeg ved godt, at du ikke bare kan det. For der er så mange tanker, og jeg har det også sådan at jeg ikke vil bekymre, såre eller skuffe nogen, jeg vil heller ikke være til besvær.
Så jeg vil forslå at få det fortalt til nogen, måske i et brev, det tænker jeg ihvertfald selv kunne være nemmere.
Jeg ved godt at det er svært, men du fortjener at få hjælp, så du kan blive glad igen.
For det er ikke til at holde ud i længden det med facaden, er nemlig noget dertil og det er ikke fedt. Men jeg tror på at du får det sagt!
Pas på dig selv, og vær dig selv, held og lykke. <3

770

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program