Udfordringer i mit forhold

forumspørgsmål

Udfordringer i mit forhold

forumspørgsmål af
Jeppe
19 år
Oprettet 6 år 11 måneder siden

Hej alle jer derude!

First off: Tak fordi du tager dig tid til at læse min problemstilling - jeg håber at du vil give din mening til kende. :)

Jeg har efterhånden været sammen med min kæreste i et år og to måneder. Det har været fantastisk bortset fra at vi lever i et langdistanceforhold og afstanden viser sig til tider svær. Min kæreste er den mest fantastiske person men på det seneste har jeg ikke følt at jeg elsker hende. Det kan tilskrives at jeg ikke har set hende i 5 uger men jeg føler alligevel at der er noget galt på et dybere plan. Vi har skændtes en del i de sidste uger og plejer generelt at skændes meget ift. hvad jeg er vant til fra andre forhold.

Jeg har seriøst overvejet at forlade hende selvom det vil gøre ondt. Tanken om at hun skal være sammen med andre gør rigtig ondt på mig og jeg har samtidig et godt forhold til hendes venner og familie som jeg ikke vil ødelægge. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre da jeg ikke rigtig synes at jeg kan føle noget som helst i den her situation - heller ikke kærlighed. Samtidig trækker det lidt i mig at jeg gerne vil prøve singlelivet mens jeg er ung da jeg stort set har været i et forhold de sidste 4,8 år med kun to forskellige partnere.

Jeg vil rigtig gerne have et råd med på vejen, noget erfaring eller blot en mening - det vil betyde mere end du aner.

På forhånd tak!

- Jeppe

Kommentarer

kære Jeppe
hold da op det er lang tid at være kærester... tillykke
langdistanceforhold er svære og der kan opstå problemer, men det vigtige er jo at du elsker hende i forhold til hvad du skriver her har du et kæmpe problem fordi du ikke ved det tit når man har sådan en tvivl så betyder det nok at gnisten så stille begynder at brænde ud det er selvfølgelig altid trist og sådan, men du er nitten du har kun haft to forhold på 4,8 år for helvede gå dog ud og nyd at være ung. Det er svære at have det sjovt når man ved at hvis man laver en fejl skaber det problemer og når kæresten så også er langt væk gør det det bare endnu svære.
men mir råd er at følge dit hjerte, og hvis det fortæller at du skal slå op så gør det nænsomt, det kan jo være i så forbliver venner du mister ikke hende og hendes kontakter

884

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program