islam

forumspørgsmål

islam

forumspørgsmål af
ISLAM
23 år
Oprettet 6 år 12 måneder siden

hej,jeg ville gerne have at i bliver muslimer så kan jers liv være bedre håber i giver svar fordi islam laver det helle bedre i tror ises er muslimer men det er de ikke de er nogen teorister som amerike giver penge for sånd så de kan vise at muslimerne er nogen der dræber udskyldi mennesker men hvis man læser kuran kan man godt se at man må slet ikke dræbe udskyldi mennesker ISLAM ER DET ENESTE RLIGION DER GIVER MENING!!!!!!

Kommentarer

Hvad fabler du om?!
Hvis du læser koranen, vil du også vide at der står i gerne må slå de vantro ihjel. Det står sort på hvidt. Der er ikke så meget at diskutere!

Islam er en farlig religion. Det er hvad det er.

Skulle mit liv blive bedre fordi jeg er muslim??? Det tror jeg ikke du skal regne med. Jeg lever frit, og har ikke behov for en åndssvag bog der fortæller mig hvad jeg skal og ikke skal. I er hjernevasket og lever i undertrykkelse pga. den religion...

Der er sgu ikke nogle amerikanere der har betalt noget som helst til nogen. Hvem har fortalt dig det!? :D

Amerikanerne har ingen grund til at tegne et grimt billede af muslimer, det klarer i fint selv.

Islam = Død, vold og ødelæggelse

940

Euhm.. er i egoister?! ALLE TROER ER KORREKTE, og hvis i følger med i timerne.. er de nærmest også de samme. Man er i den tro man er i. Og hvis man vil skifte gør man det. Alle er lige gode om det er Kristendommen, Islam, om.

1035

Hej.
Hvis vi skal respektere dig og din religion, så skal du også vise respekt for andre religioner.

816

Du skal have lov til at ønske at alle bliver muslimer. Det er vel egentlig meget naturligt når du selv føler at det giver dig et bedre liv.
Jeg har det ikke på samme måde religion siger mig ikke så meget. Hverken islam eller andre. Det er hele ideen om religion jeg ikke rigtig kan støtte. Men har respekt for dem der gør.

Dig der siger at islam er en farlig religion. Det er noget vrøvl. Religion er ikke farlig. Mennesker der vælger at tolke og bruge religion til at starte krige og undertrykke er farlige. Mennesker der gemmer deres lyst efter rigdom eller magt bag religion er farlige.
Alle religioner har været brugt til at starte krige og lave terror. Ingen er bedre end andre. Men det er mennesker der har brugt religion som en undskyldning. Fordi de er fucked mennesker.

Peace out

776

Bare ud af interesse: Dig der har skrvet den seneste kommentar (den der slutter med "peace out"), hvis ikke du syntes en religion er farlig og har respekt for religiøse mennesker, hvad er det så der afholder dig selv for at blive religiøs? Jeg spørg ikke for at omvende dig til min religion, men spørg bare af nysgerrighed :)

896

Islam en den religion der giver MINDST mening. Ifølge mohammed gemmer satan sig oppe i din næse om natten hahahahah

433

(Min mening) Religion er en dårlig ting i et godt samfund som vores. Religion går på kontrovers med frihed, ytringsfrihed, ligestilling og sikkert meget mere. Religion vil derfor generelt være et problem for både den enkle og samfundet. Det eneste religion kan hjælpe med, er når vi oplever død, sygdom andre store emotionelle situationer, hvor overtro måske kan være en mental støtte.

Med andre ord: Det kan være fint at tro på noget, men det er skidt at lade det styre ens liv.

472

Tror du skal tilbage til skolen. Uden kristendommen havde vesten set ud som mellemøsten og kvinder ville ikke havde rettigheder. Ved du hvorfor den videnskabelige revolution fandt sted? Svar - For at kende gud bedere. Så uden kristedommen så havde toilet papiret nok været den mest geniale opfindelse.

421

Den forrige person mener i vores moderne samfund. Kristendommen kom før islam og det er hermed ikke kristendommens skyld at kvinder har flere rettigheder.

Jødedommen, Islam og Kristendommen bygger alle om det samme fundament og den samme gud. Derfor kunne det nemt være en anden monoteistisk religion der havde startet den videnskabelige revolution.

Alle momoteistiske religioner stræber efter det samme - frelse. De har bare forskellige ideer om hvordan man når til frelsen. Hermed hører den protestantiske kristendom bedst ind i det danske samfund og derfor er de fleste danskere enige om at alle lande burde følge denne filosofi (inkluderet mig selv som er protestant).

424

Som protestant burde du vide at muslimer og kristne ikke tror på samme gud. Allah=Gud(en), Og gud i bibelen har et navn (Jahve)

494

Og nej, den videnskabelige revolution var et kristent natur videnskabs projekt.

453

Tyron... muslimer, kristene og jøderne har alle samme gud. Vi kalder ham/ingen ved hvad køn den er/ bare noget forskelligt.

486

Allah=guden
Guden i det nye testamente, er én gud, som består af 3 guder.
Guden i det gamle testamente (gud fader) Har et helt personligt navn
Så nej, det er ikke den samme gud (kun ifølge koranen)

467

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program