kan hun lide mig??

forumspørgsmål

kan hun lide mig??

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 7 år 6 dage siden

der er den her pige i min klasse jeg tror kan lide mig, fordi jeg har fanget hende sidde og kigge på mig mange gange, også selvom resten af dem der sidder ved mit bord er væk, hun har også kommenteret på mine interesser som jeg sidder og laver i skolen (i øvrigt som den eneste pige i klassen der har gjort det) som der ikke er ''almindeligt'' blandt nogen på min alder. der har også været et par gange hvor vi skulle snakke sammen i et fag og har kunne snakke fint til de andre, men virker lidt mere ''genert'' over for mig. vi ser og snakker kun med hinanden i skoletiden eller til arrangementer og vi har kendt hinanden siden børnehave klassen. så om virkelig kan lide mig det ved jeg ikke, jeg har ikke rigtig lagt mærke til andet fordi jeg er den stille type i klassen.

Kommentarer

Ud fra hvad du fortæller virker det som om hun kan, hvis du gerne vil vide det, så bliv venner med hende, snak med hende, lær hende at kende. Men vigtigst af alt, hvis u ikke kan lide hende så giv hende endelig ikke falskt håb. Det er det værste og mest ydmygende en dreng på din alder kan udsætte en pige for. Jeg er selv 18 og husker tiden da jeg var omkring 12-13-14 (Ved ikke med sikkerhed du er der, men det lyder sådan ud fra hvad du skriver)
En anden vigtig ting er at du ikke hænger hende ud med det, for intet er sikkert, og du risikerer at såre hende. Håber det var en hjælp <3

816

alert("hej!")

766

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program