Hvordan bliver jeg mere åben?

forumspørgsmål

Hvordan bliver jeg mere åben?

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 7 år 1 måned siden

Hej. Jeg er en pige, og jeg vil ikke sige jeg er genert, men ville bare gerne være rigtigt imødekommende og være en person som folk gerne vil være sammen med igen. Har også brug for hjælp til hvordan en samtale med nye folk ikke bliver akavet, og hvad man skal gøre i situationer som dem. Håber der er nogen der vil hjælpe mig!

Kommentarer

Hej nu ved jeg ikke hvordan du er personligt men du kender sikkert de flok som er lidt "for" imødekommende? Pas på ikke at blive det. Jeg er også en pige på 14 og er normalt meget udadvend, bare ik når jeg ska' snakke med en fyr jeg er forelsket i.. så går jeg total i sort..
Men hvis jeg skal starte en samtale med flok er det vigtigt at spørger rigtig meget så de ved man er intraeret (Husk det godt kan blive for meget) bare start med hej, spørg hvor personen kommer fra, så ville de typisk bare og spørger dig, hvis ik så spørg mere ind til dem, måske omkring den by de f.x. kom fra. Jeg tror nøgle til at det ik bliver akavet er hele tiden at snakke, selvfølgelig ik hele tiden, men virker nysgerrig på det menneske du gerne vil lære at kende.
Håber du kunne bruge mit svar eller bare spørg mere ind <3

610

Det tror jeg du har ret i Mynte. Jeg er selv meget udadvendt og har rigtig mange venner (ikke for blær eller noget) jeg har fået dem ved at jeg netop snakker med mange. Jeg har aldrig rigtigt været genert, og jeg tror det spiller en stor rolle for hvad man er, genert eller udadvendt. Start med at smile, og så øv dig i at snakke med folk. Det bedste råd jeg kan give er at du skal lade være med at gøre dit til at samtalen bliver akavet, bare sørg for at smil, fortæl noget og undgå den der akavethed, eller bare selv skub den væk ved at lade som om den ikke er der. hvis du smiler akavet og står sådan lidt akavet kan folk fornemme du syntes det er akavet. Håber det var en hjælp<3

638

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program