Forelskelse

brevkassespørgsmål

Forelskelse

brevkassespørgsmål af
Pige på 12
12 år
Oprettet 7 år 2 måneder siden

jeg er en pige på 12 år jeg har en kæreste men jeg er meget i tvivl om han overhovedet kan lide mig fordi at han har planlagt et for sjov bryllup og han siger at kun en af tingene er for sjov, men jeg er bange for at det er for sjov at vi er kærester.

Svar: 

Hej med dig

Dejligt at læse at du har en kæreste du er glad for. Det er selvfølgelig ikke særlig rart at du bliver i tvivl om han faktisk kan lide dig. Jeg kan godt forstå du bliver i tvivl når han siger sådan. Men det mest sansynlige må være at det er det her bryllup han mener der er for sjov. 

Jeg tænker at han måske slet ikke har overvejet at du faktisk bliver rigtig meget i tvivl om han kan lide dig, når han siger sådan. Derfor tror jeg det bedste du kan gøre er at fortælle ham hvordan du har det. At du virkelig er blevet meget i tvivl. Jeg tænker nemlig at han vil kunne give dig helt klar besked, hvis du fortæller ham at det er vigtigt for dig at I er sikre på hvad hinanden føler for hinanden. 

Så kan du også fortælle ham at lige præcis den slags humor, ikke rigtig fungerer for dig. Selvfølgelig er det okay at lave sjov med hinanden, men det er vigtigt at man forstår hinanden. Og det er vigtigt at man ikke gør hinanden ked af det. 
Det er jeg sikker på han vil forstå, hvis du lige hjælper ham med at se, hvordan du oplever hele den her situation. 

Held og lykke med det
Niels-Christian

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program