At acceptere sig selv, for den man lige præcis er. <3

blogindlæg

At acceptere sig selv, for den man lige præcis er. <3

Skrevet af
MikkelL
Oprettet 7 år 3 måneder siden

Hej læsere. 

Det er efterhånden utrolig længe siden, jeg har blogget sidst. Jeg har simpelthen haft så utrolig travlt.

Jeg er startet på min uddannelse som social- og sundhedsassistent og afsluttede sygehus praktikken med stor ros i december måned, lige nu er jeg på skole, inden jeg skal i min anden praktik på et plejecenter her i februar. Studiet er krævende, men også utrolig godt. Jeg har mødt nogle helt igennem fantastiske mennesker og har verdens bedste studiegruppe, vi ses også privat og er gode til at supplere hinanden. 

Det jeg godt kunne tænke at blogge om, er den følelse vi allesammen formentlig oplever eller har oplevet - "Er jeg god nok?!".

Og JA, det er DU! I mange år, har jeg ofte tvivlet på om jeg har været god nok og hvad folk tænker om mig - især fordi, at jeg langt fra er verdens tyndeste person og sommetider har jeg følt mig anderledes og mindre værd fordi jeg vejer lidt mere end de andre. Et klassisk eksempel er at flere af mine venner lige kan hoppe i en str. M og se kniv skarpe ud, mens jeg lige hopper i en str XL og føler mig som en stor flodhest. Jeg tror man er nødt til at ændre sin tankegang og acceptere den man er, selvom det kan være svært - fordi vi alle sammen ser op til nogle, eller gerne ville fremstå eller være som nogle andre. Det vigtigste er, at acceptere sig selv og selvom man fx ikke er lige så slank som nogle af de andre, så er der noget andet som er rigtig dejligt ved dig.

Vi blogges ved. Husk at være gode ved hinanden.

MikkelL. <3

 

 

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program