model

forumspørgsmål

model

forumspørgsmål af
Bella
15 år
Oprettet 7 år 3 måneder siden

Hej,jeg vil mega gerne være model. Jeg er 15 år, og 170 høj. Jeg har søgt ind hos Unique, Scoop models, men har fået afslag :( Kan i måske hjælpe mig?

Kommentarer

Det er bestemt ikke nemt at blive model, men man skal ikke opgive håbet. Det er nu heller ikke kun hos de store Modelbureauer man kan blive model. Du skal få lavet dig en"mappe" med billeder. Det kan gøres på mange måder. En måde er enten at få en bekendt som i forvejen tager foto til at lave en masse billeder af dig med forskelligt tøj, fra forskellige vinkler osv. Hvis du ikke kender nogen så se om der er en lokal fotoklub i din by. Mange fotografer mangler modeller og mange som vil være modeller mangler billeder. Så her kan man hjælpe hinanden.
Husk hvis du håber på en rigtig karrierer inden for det at være model for f.eks et at de steder du har søgt, så hold dig fra nøgenfoto. Selvfølgelig kan ingen bare lave den slags foto af dig uden dine forældres godkendelse på grund af din alder, men også senere når du bliver 18 år. Det er altid en god ide at have dine forældre med når du skal vælge en fotograf, og måske også når i skal lave billederne.
Så kan du, sammen med dine forældre, oprette en modelprofil på Instagram med de bedste billeder og så sende linket til de steder du gerne vil arbejde. Flere fotografer finder også modeller til opgaver af den vej. Dette er selvfølgelig bare en måde at komme videre på. Held og lykke

744

det er sindssyg svært at blive det når du kun er 170. Medmindre du har et helt vildt stærkt ansigt, skal du måske fokusere på noget andet. Selvfølgelig kan du stadig være en smuk pige osv. men kravene hos både scoop og unique opfylder du jo ikke når de er ca. 174cm i højde som et minimum

834

Få dig et liv. Godt råd. Der er ikke noget du behøver at være model for, du er som du er, og der er andre, og og LAAAAAAAAAAAANGT federe ting at tage sig til.

866

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program