Hvad kan man bruge?

brevkassespørgsmål

Hvad kan man bruge?

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 7 år 5 måneder siden

Hej Cyberhus

Ville godt vide hvad man kan bruge i stedet for glidecreme når man onanere, fx shampoo, sæbe eller en anden form for creme. 

Svar: 

Hej med dig

Glidecreme er uden tvivl det bedste man kan bruge, men hvis det ikke er en mulighed så kan både sæbe, shampoo, spyt og creme bruges. Når du ikke nævner en speciel form for onani, går jeg ud fra at du mener helt "almindelig" onani, hvor du masserer pikken.
Spyt vil være det mest sikre at bruge. Så er du sikker på at det ikke indeholder stoffer som kan være skadelige for huden på pikken.

Hvis du vælger at bruge sæbe, creme eller shampoo skal du sikre dig at de ikke indeholder parfume eller alt for mange andre stoffer som kan give irritation. Der findes masser firmaer som laver creme, sæbe og shampoo som ikke skånsomme mod huden, og det er sådan et produkt du skal gå efter. Änglemark som du kan få i Brugsen og Fakta, Derma som ofte kan købes i Rema og Levevis som du kan finde i Netto og Føtex. Der findes masser af andre, dem jeg nævner er bare lette at finde i almindelige supermarkeder...eller måske derhjemme. De bedste har både det grønne Svanemærke og det blå mærke fra Astma- og allergiforeningen

Håber du finder ud af det
Niels-Christian

 

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program