Ked af det

forumspørgsmål

Ked af det

forumspørgsmål af
S
14 år
Oprettet 7 år 7 måneder siden

Hejsa Cyberhus. Jeg er en pige på 14. Jeg går i 8. Har mor, far og nogle søskende. De er en rigtig fin familie, intet problem der! Men jeg har et andet problem, og for mig fylder det alting. Men altså her kommer det: Jeg har siden jeg var 11 "drømt" at jeg var en del af diverse fantasy universer. Jeg nærmest legede det det med mig selv konstant. Jeg har altid kunne kende forskeL på virkelighed og dét. Men det mig på en eller anden måde bare glæde! Men nu er jeg så 14 og har prøvet at stoppe med det, da jeg er bange for at spilde mit liv og vil gerne have mest muligt af mit liv!! Men nu havde jeg så en periode her for et par dage siden ikke gjorde det (hvilket jeg af mange omgange, dog i kortere tid, har gjort før) i 3 uger. Men efter at jeg startede i skole den 10 august har jeg hele tiden været ked af det, og kan ikke være glad, alt virker bare uoverskueligt og jeg græder ret tit. Jeg virkelig ikke hvad jeg skal gøre ved det hele, og om jeg er syg eller noget? Jeg venter spændt på svar!

Kommentarer

Hvis det gør dig glad, så fortsæt. Hvis du kan kende forskel på virkelighed og fantasi, så er der da ingen problemer. Jeg er selv vild med fantasy bøger, rollespil og som barn legede jeg meget i fantasiverdener. Nu er jeg 19, har en kæreste og han synes også det er fedt, så nu kan vi dele det. Hvis det gør dig glad og hjælper, så gør det!!

605

hold fast i de ting der gør dig glad og lad være med at lave om på dig selv for at gøre andre tilfredse. Fuck hvad andre tænker, du er god som du er. DU er 14 og der er masser af liv og du skal nok nå det. Måske bliver fantasy det du kommer til at leve af? Så længe det er noget du kan li er det aldrig spild.

629

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program