Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Mads
16 år
Oprettet 7 år 7 måneder siden

Hej.

En læge som ikke aner hvad hun laver, har ordineret mere eller mindre giftigt stof, som kan sidestilles med narkotika.

Da mine omgivelser er mere eller mindre instinktive og uvidende og jeg kommer fra et sted, hvor personalet kunne finde på snart hvad som helst, uden at ane noget om hvad de har gang i, tager jeg mine forholdsregler.

Problemet er bare, hvordan jeg skal finde ud af, om de kan finde på snyde medicinen (som er i flydende form) i mig, fordi de lever i en illusion.

Og hvis de kan, hvordan jeg så i givet fald kan indtage mad og drikke.

Det går nemlig udover mine sanser og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, nær jeg nu pludselig møder en mur af ingenting/uvidenhed.

I øvrigt, så ved jeg ikke hvordan jeg skal få børstet tænder, når der er tilsat rottegift - som er giftigere end bly - til tandpastaen.

Alminimumindustrien har også udnyttet dette, for at de kan komme af med deres meget giftige affald, som de ellers ikke rigtig kan komme af med.

Lægemiddelindustrien har også haft opreklameret deres giftige narko rimelig meget.

Svar: 

Hej med dig

Det er ikke fedt at være utryg ved de beslutninger som vores læger træffer omkring behandling og medicin. Det er sådan at du altid har ret til at få en anden læges vurdering af din behandling, så hvis du er utryg tænker jeg at det var en mulighed. 

Hvis det handler om at du generelt er utryg ved den behandling du får tilbudt tænker jeg at du kan overveje at kontakte en bisidder, som er en voksen som har til opgave at sikre dine rettigheder i forhold til eksempelvis behandling. Børns vilkår har en bisidderordning som du kan komme i kontakt med ved at ringe 116 111

I forhold til dine udfordringer med tandbørstning så kunne tandpasta fra en helseforretning måske være en mulighed? Der findes forskellige alternativer til "almindeligt" tandpasta, og du kan få mere at vide hvis du går ind i din lokale helsekostforretning. Du kan også prøve at google økologisk tandpasta og se om du kan finde noget brugbart. 

Mange hilsner
Niels-Christian

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program