Sex

brevkassespørgsmål

Sex

brevkassespørgsmål af
SC
19 år
Oprettet 7 år 7 måneder siden

Hej.

Jeg er en pige på 19.

Jeg har aftalt med min fætter at vi skal have sex da det er noget vi begge vil. Jeg ved ikke hvem jeg skal snakke med om det da jeg har brug for at snakke. Jeg tør ikke sige noget til nogen i familien da de bare vil forbyde det og kalde det klamt.

Vi har et fantastisk forhold og jeg er rigtig glad for ham. Vi vil bare gerne prøve det a.

Er det forkert a mig? Hva synes i? 

Har læst nogle debat indlæg og der er mange der er i mod det. Min familie er osse meget i mod sådan noget. Men vi er enige om det og vil ikke fortælle noget til familien.

Hjælp mig tak og gerne hurtigt....

Svar: 

Hej med dig

Lad mig starte ud med at sige at sex med din fætter ikke er ulovligt. Jeg vil også slå fast, at da du er voksen så tænker jeg ikke at det er noget din familie som sådan kan forbyde, hvis din fætter er jævnaldrende. 

Som du selv er inde på så er der mange holdninger til om man bør have sex med hinanden som fætter/kusine. Det er jo et holdningsspørgsmål som jeg ikke rigtig vil gå ind i, da min personlige mening på det ikke rigtig er relevant. 

Hvis du og din fætter er glade for hinanden og gerne vil være sammen, så er det helt okay. 

Men jeg tænker samtidig at du skal tænke dig grundigt om inden du hopper ud i det. Sex mellem mennesker kan godt ændre forhold. Nogle gange kan det godt blive akavet eller mærkeligt efter noget tid, og det er ikke problematisk med andre mennesker da man ligesom kan gå hver til sit.
Når man er i familie vil man højest sansynlig være tvunget til at være sammen i mange år fremover, og derfor er det værd at tænke rigtig grundigt igennem, inden I kaster jer ud i det. Hvordan vil i håndtere det bagefter hvis det ikke går som I regner med?

Så altså...det er ikke ulovligt og hvis det er det I vil, er det i sidste ende op til jer.  Tænk jer grundigt om, i forhold til fremtiden. I er nok tvunget sammen resten af livet...også selv om jeres forhold ender rodet pga sex. 

Mange hilsner
Niels-Christian

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program