noget nyt

brevkassespørgsmål

noget nyt

brevkassespørgsmål af
Mulle
17 år
Oprettet 7 år 8 måneder siden

hej.

hvad kan man lave af aktiviteter med sin kontaktperson? 
jeg har svært ved at være sammen med mange mennesker på en gang men jeg ved ikke hvad man lige sådan kan lave?
vi snakker, går ture, køre ture og har været i biffen, men hvad kan man eller? det bliver det samme om og om igen og det lååser mig et eller andet sted fast.. 

Svar: 

Hej med dig. 

Det lyder som nogle gode ting, du har lavet med din kontaktperson, og jeg vil prøve at give nogen idéer til, hvad I ellers kan lave. Det kunne måske lyde som om, at du savner lidt variation i de ting, I laver? Måske du føler dig lidt "låst" i forhold til det? Lad mig se, om jeg kan give lidt inspiration - du kan selvfølgelig bare sortere i det, alt efter hvad du har lyst til og interesserer dig for. Jeg tænker nemlig, at det er dét, jeres aktiviteter skal springe ud af - hvad du gerne vil og synes er sjovt eller spændende. 
Nu ved jeg ikke, hvor du bor, men i de fleste større byer, kan man gå ind på kommunens hjemmeside og finde en oversigt over arrangementer af forskellig art. Kommuner udbyder typisk både gratis aktiviteter, der kører året rundt og sæsonbetonede aktiviteter. Hvad der gør sig gældende i lige præcis din kommune, kan du undersøge via kommunens hjemmeside. 
Jeg har et par forslag til, hvad I ellers kan lave:

- Kulturelle oplevelser (f.eks. musséer, udstillinger eller stand-up)

- Kreative oplevelser (f.eks. "Creative space" i København)

- Sport (f.eks. svømning, badminton, gocart, skøjtehal, minigolf, bowling eller andre sportsgrene, hvor I kun behøver være to.)

- Spil (f.eks. online spil eller de gode, gamle klassiske brætspil)

De forslag jeg er kommet med er indenfor et prisleje, som jeg tænker er muligt for jer. Der er selvfølgelig også aktiviteter, der er dyrere. Nu ved jeg ikke, hvornår på dagen, du er sammen med din kontaktperson - men I kan måske komme på de tidspunkter, hvor der er lavest antal besøgende f.eks. lige inden lukketid. Så I undgår alt for mange mennesker. Men jeg håber, at noget af det kan inspirere dig/jer til at lave nye ting. 

Jeg håber, at du får nogen gode timer og oplevelser med din kontaktperson fremover. 

De bedste hilsener,
Pernille

PernilleNs billede
Pernille har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program