det bliver kedligt

brevkassespørgsmål

det bliver kedligt

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 7 år 8 måneder siden

Hej

Jeg har brug for nogle nye ider til at onanere 

Jeg er en dreng på 12 og er virkelig desperat efter nye ider 

Svar: 

Hej med dig,

Jeg kan godt forstå du er træt af at onanien er blevet kedelig. Onani skal helst være dejligt og sjovt. Heldigvis findes der lige så mange måder at onanere på som du har fantasi til + lidt mere :-) Det vigtigste ved onani er at det er dejligt for en selv og derfor kan man jo prøve sig lidt frem og se om andre stillinger eller andre metoder virker for en. Det er kun sundt at eksperimentere lidt med sin onani, da man på den måde lærer sin krop bedre at kende på og man finder også ud af hvad man tænder på og hvad der skal til for at det bliver rigtig dejligt for en.

Som jeg skrev så er det faktisk kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan prøve når man onanere. Selvfølgelig skal det være sikkert, så pas på med at bruge skarpe genstande eller ting, som har bakterier og sådan. Hvis det handler om, at din onani er blevet lidt ensformig og "som den plejer", så kan du prøve at gøre det i en anden stilling. Hvis du fx. altid ligger ned, kan du prøve at sætte dig op eller stå op mens du gør det. Det kan føles anderledes hvis man står i en anden stilling. Hvis du altid bruger hånden, kan du måske prøve at bruge nogle andre "redskaber", fx. din dyne eller tage noget omkring hånden, så det føles anderledes mod din penis.

Der er også en ung fyr som har fået en god ide og har lavet sin egne kunstige skede til at onanere med. Han lavede den ud af materialer han fandt i sit hjem. Du kan prøve at kigge med her, for at se hvordan han gjorde.

 Jeg har også fundet et link, hvor du kan læse mere om onani og måske kan du blive inspireret til nye metoder her.

Jeg håber du har fået et par nye ideer!

Med venlig hilsen,

Astrid

Astrids billede
Astrid har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program